Bättre

Nu har det vänt här hemma! Tess är feberfri och har pratat och styrt runt en del idag. Pigg är hon inte, men helt klart bättre. Hostan är också bättre, men hon fick somna i Stefans famn ikväll för hon hostade när hon låg ner (även om huvudänden är upphöjd). 

Planen var att vi skulle åka till Alingsås och Olof och barnen ikväll, när jag jobbat färdigt. Men först sköt vi upp det så att vi skulle åka imorgon efter frukost. Men nu har vi bestämt att jag och Tess blir hemma och Stefan och Seth åker ner själva. Hon är helt enkelt inte tillräckligt pigg och vi vill inte utsätta varken henne för det eller barnen där för smitta. Dessutom när nätterna är dåliga pga hostan så känns det sisådär att åka iväg. Det känns trist, men klokt. Jag vet att de kommer få det jättebra i Alingsås och Tess och jag kommer ha det bra här hemma. Min plan är att baka och att försöka få hemmet något i ordning... Det förfaller mer och mer här hemma just nu. ;) Vi får se hur det går. Det beror ju helt och hållet på hur Tess mår. 
 
Natten till idag var ok. Jag tror hon grät och vaknade 5-6 gånger och det var bra om man jämför hur senaste nätterna varit. Jag måste säga att det gått bra med den sömnlösheten som varit nu och min hjärnskakning. Visst blir jag trött snabbt och jag blir även lite ledsen av tröttheten. Men jag blir verkligen mer och mer återställd. Nu är det "bara" tjutet i öronen och nacken som ska bli helt ok igen. 
 
Alltså, Frodo är så rolig. Varje kväll när man lägger Seth så kommer hon springandes och lägger sig hos honom i hans säng. Hon kan sängproceduren och kommer alltid senast när vi sjunger "Nu i ro", som vi avslutar med varje kväll. 
Kompisarna! 
 
Hoppas du mår bra!!
 
Kram kära vän och tack för att du finns!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0