Speedway och så Speedway igen...

Hej min älskade vän!!! 
Hur har du det??
 
Tess vaknade 5:50 imorse, vilket ändå är ok. Mycket bättre än kl 5...
Tyvärr sov hon ca två timmar mindre än vanligt och var orolig under natten så hon var rätt trött på förmiddagen. 
Stefan for tidigt iväg till kyrkan och spenderade förmiddagen där tillsammans med en del annat folk. 
Precis innan vi skulle åka till Seths friidrott ramlade Tess och slog i tänderna och började blöda. Jag vet att de vill att man ringer när tänderna slås i, så jag ringde jourtandläkaren. Vi fick en tid en timma senare. 
 
Så iväg med Seth till friidrotten och sedan hämta Stefan, som ändå var nästan färdig. (Det var bäst att han var med ifall det skulle dra ut på tiden och Seth skulle hämtas mitt i alltihopa.) 
 
Tess och Stefan väntade utanför under tiden jag betalade parkeringen :). När Tess tar av och på hatten själv så blir den alltid lite på sniskan. Väldigt gulligt. 
 
Tack och lov fick vi komma in direkt och det såg bra ut! Det var inte lätt att titta en skrikandes och flaxandes Tess i munnen, men tandläkaren var snabb och bra. 
 
Sen hämta Seth och äta lite. Sedan iväg till Sannahed och Speedway. Stefan jobbade i depån som kaplan och vi andra satt bredvid. Det gick jättebra med Tess. Hon var nöjd hela tiden! Amazing. Seth räknade jag med skulle vara nöjd och glad och det var han :). Galet vad det dammade och vad dammiga vi blev, men det var det värt :).
 
Kom igen!!!! 
 
Väntan på något heat. 
 
Tess blev trött en stund och vilade i vagnen. 
 
Jag fick med Seth på en Selfie!! Glädje!
 
Familjen samspråkas i en paus :). 
 
Smaka ett tuckex.
 
Äta tuckex :). 
 
Full fart med bulle i hand :). 
 
Alexander, som Stefan jobbar med kom trea. Jättekul!!! 
 
Tess var så glad när hon fick provsitta hans cykel efteråt... haha. Eller inte, men pappan var glad!
 
Man blir trött av att va på Speedway (och av att ha sovit två timmar för lite på natten och bara sovit ca 30 minuter under hela dagen). 
 
Gissa vad vi gör nu då?
Jo, tittar på Speedway!!! Men alltså - give me a break!!! Jag gillar speedway när man är på plats och ser det live. Men på tv... Inte min kopp av te. Men när Stefan sa till Seth att det är Speedway nu ikväll och jag protesterade och sa att det är Gladiatorerna så sa Seth: 
"Nej, tjafsa inte emot Speedway! Vi ska titta på det och Gladiatorerna kan vi titta på playen". Jaha, helt nedröstad alltså...
Så nu är det alltså Speedway.
 
Tess sover och jag har datorn i knät. Jahopp, så blev denna kväll... Nävars, jag är jättenöjd. Det är skönt att hänga i soffan tillsammans med mina killar och småprata lite och bara mysa. Och att titta på de där två. Ja, du ser ju på bilden här ovanför. De är så goa!! 
 
Hoppas du haft en fin dag i det härliga vädret!!!
 
Kram kram
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0