Frodo

Ikväll somnar vi med tunga hjärtan. Vi har tagit det svåra beslutet att ta bort Frodo. Och idag berättade vi för Seth. Det är ju "hans" katt så det känns så svårt! Han är jätteledsen förstås. 
Han har redan gått igenom så mycket sorg och besvikelser under sina 8.5 år... Men han är tapper. Han förstår att Frodo inte mår bra och att vi inte har något val. Men vad ledsen han är. 
Inatt sover vi tillsammans i vardagsrummet, han och jag, så han slipper vara ensam. 

När det gäller detta med Tess och ingen välling på natten så går det bra, men hon sover ju som en kratta fortfarande och gnäller mycket i sömnen och i vaket tillstånd. Nu har det ju säkert berott på att hon haft feber också. Men idag har hon faktiskt varit feberfri! Hurra!!!! Hoppas hon kan börja sova bättre snart.

Nu säger jag hej och god natt med lite tyngre hjärta än vad jag brukar ha. 





Kommentarer
Postat av: Alexandra

❤️❤️❤️ Aldrig lätt att behöva ta det beslutet. Men finns här. Love u

Svar: ❤️
Maria

2014-08-20 @ 08:37:45
Postat av: Annika

Jag vet hur svårt det är att avliva djur. Har ju själv 2 sibbar och har varit med om att avliva katter. Det känns fruktansvärt tungt. Mina tankar och böner är hos er just nu. Kram från mig.

Svar: Tack fina!!!
Maria

2014-08-20 @ 13:59:19
Postat av: Karin S

Ja, usch! Är så tungt att vara tvungen att fatta ett sånt beslut. Grät floder när jag följde med min katt till veterinären den där sista gången. :( Men det är kärlek att se till att ens vän inte behöver lida mer. Beklagar igen. Kram.

Svar: Tack fina!!
Maria

2014-08-21 @ 18:04:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0