Lite av varje

Hej hej. 
Hur har din dag varit? 
Vi har haft det bra här i början på veckan. Jag måste bara lära mig att när jag kommer hem från jobbet vill Tess va där jag är hela tiden tills hon lägger sig. Inget konstigt med det, men lite frustrerande att inte ens kunna vattna blommorna utan att hon går bredvid och gråter om jag inte bär henne. Så jag får helt enkelt ta tid med barnen - bara barnen - när jag kommer hem och göra saker som behöver göras när de lagt sig. Det kommer väl va så en tid nu och säkert ännu mer när Tess skolats in på förskola from nästa vecka. 

Seth har börjat sova liiiite längre än till sex - iaf vissa dagar. Så imorse fick vi gå in och väcka honom. Tess blir så glad när lan säger att man ska gå och väcka honom :). Värsta glada skriket och sen bankar hon på dörren.
Sen ligger hon bredvid och pratar glatt tills hon börjar få lite respons. 

Igår skulle Seth ha börjat på fotbollsträning men det dök inte upp någon tränare... Ca 15 killar var där men ingen tränare. Knasigt. Det hade blivit något fel i kommunikationen tränarna emellan. Så vi gör ett nytt försök imorrn. 

Oh, jag måste bara få skriva av mig... Vet du vad jag blir irriterad på?! Det är inte många saker som triggar igång mig men vuxna som beter sig illa i trafiken är en sån grej. Jag cyklar ju till jobbet och det blir ju genom hela stan och mycket trafikljus blir det. En gång såg jag en pappa, med en tvååring i cykelstolen, som sneddar, cyklar mot rött och mitt i trafiken i en av de större och mest trafikerade korsningarna i stan. Bra förebild där. Idag stannade jag och en tioåring vid rött och tre-fyra vuxna cyklade vidare mot rött. Jag tycker inte om det. Vad säger det till den tioåriga killen? De vuxna kanske har koll att det inte kommer någon bil, men har barnet det om han gör som de vuxna och cyklar vidare? Nä, skärpning vuxna! Hur kan vi tro att barn och ungdomar ska göra som trafikreglerna säger om vuxna inte gör det?? 
Tack för ordet! :)

Nu blire te och finncrisp 😊.

Ha en bra kväll!!!

Kram 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0