Granen

Nu har jag julledigt ända till 29/12!! YEY!!! Gissa om jag känner mig glad!! Inte för att det är vila och lugn nu, men jag är iaf hemma och får umgås med de mina. :)
 
Jag handlade direkt efter jobbet (jag jobbar kort dag på fredagar än så länge). När varor var upplockade, tårta till kalaset imorgon garnerad och jag hade fått i mig lite mackor, så tog vi apostlahästarna och Seth tog cykeln iväg till Statoil och köpte gran. Oh, vad mysigt. 
Tänk att vid jul för nio år sedan köpte vi en gran på exakt samma Statoil. Det var den julen Seth föddes. Han var beräknad till 24/12 och vi höll oss hemma i Örebro, där vi bodde då också. Vi bodde jättenära Statoil då, bara på andra sidan vägen. Då bodde vi i en tvåa... Sen köpte vi hus i Avesta när vi bodde där och bodde gigantiskt stort. Och nu bor vi i en fyra... Jag skulle allt vilja ha ett rum till... Ja, ja. Det var inte det jag skulle skriva om. Jag svävar ut.
Nu har vi 800 meter till Statoil - oh vad långt :). Ja, ja.... Då köpte vi alltså gran, eftersom vi var hemma och firade jul. Vi är ju aldrig hemma hos oss vid jul, varför vi inte brukar ha en riktig gran, men i år ska vi va hemma mycket och då blev det en gran. Oj, oj, vad jag babblar. BTW så var det ju bra att vi höll oss hemma julen 2005, eftersom förlossningen drog igång på natten mellan 24 och 25 och han föddes den 25 sen. 
 
Granköp. Vi fick oss en fin gran!!
 
Det är bra att få hjälp. Eh...
 
Tess, som vill vara med där det händer :).
 
Barnen fick nästan fria händer att klä granen.
.
 
 
 
 
När Tess får hänga dit kulorna :). Alla på samma ställe. 
 
Under granen blev det såhär :).
 
Seth ville att jag tog kort på dem - trots att granen inte var färdig än. 
 
Mina fina!!
 
 
Oh, vad det är härligt med en riktig gran i hemmet. Det luktar så gott!!! Det lyser så fint!! 
 
I LOVE CHRISTMASTIME!!!
 
Kram kram

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Så fint 😃👍❤️
Vilka underbara barn 😃 får se om våra är lika gulliga i morgon när våran ska kläs 😃❤️

2014-12-20 @ 01:26:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0