Öroninflammation, tupperware och CL

Hej hej.
Började dagen kl 4.45 med att Tess vaknade och var ledsen och inte kunde somna om, Vi gick upp och tittade på Sofia den första en stund. Efter sisådär en timma kunde hon somna om och vi gick ohc la oss för att sova någon timma till. Vi fick komma till Vårdcentralen på förmiddagen och träffade samma läkare som i fredags. Det var bra. Vi blev remitterade till Öra Näsa Hals, då hon inte kunde se hur det såg ut i öronen på Tess. Vi fick en tid då vi skulle dit, men när det är jourtid så kan det ju bli att man får sitta och vänta. Och det fick vi göra i två timmar. Tur hon är en nöjd tjej...
 
Innan vi åkte till USÖ sov hon sin middagslur. Det kändes elakt att väcka henne när hon sov så gott. 
 
 
Vi fick sitta i ett väntrum för barn och det var ju bra!
 
Skönt att det fanns leksaker.
 
 
Efter ca två timmar undersöktes hon. Det var coolt för man såg på en skärm vad de såg i örat. Hon har nu öroninflammation i höger öra, men i vänster öra har det gått över (där hon alltså hade öroninflammation i helgen). Nu fick hon antibiotika och vi hoppas det släpper av snabbt. Vi hoppas att det kanske också hjälper att ta bort förkylning och denna eländiga hosta hon haft i nio veckor nu. Hoppas kan man ju alltid göra iaf. :)
 
Ikväll har jag varit iväg på Tupperwareparty. Det var inte igår jag var det kan jag säga. Det var riktigt mysigt och roligt! Nu är jag hemma igen och ska gå och lägga mig. Stefan tittar på Champions leauge och det är liiiiiiite jobbigt för honom att vi har barn som sover och han inte får låta så mycket som han vill. Han uttrycker sig tydligt med kroppen istället, haha.
Han ställer sig upp och viftar och grejar. Uj uj. Detta är underhållning på hög nivå :).
 
Han vill väl kanske inte va med på bild direkt, men är man gift med mig så blir man det ändå mohahahaha.
 
God natt min vän!!
Kramar
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0