Alla hjärtans dag

Hej därute!
Jag börjar med att önska dej en trevlig -glad - fin alla hjärtans dag. Och så ett stort HURRA till bror min som fyller år idag och Lovisa som fyllde igår. 

Måste bara berätta att vi haft två nätter nu då Tess inte gråtit. Hon har vaknat vid ca 22 och 04 men somnat om och sedan vaknat för morgonen strax före 6. Helt ljuvligt!!!! Hoppas hoppas det fortsätter!!!

Igår var en fullspäckad dag med öppna förskolan, övning i kyrkan för min del, två möten och sist men inte minst Alpha kurs. Rolig dag!!!
Såhär kan det se ut när vuxna sitter i möten och barnen leker under tiden. :)

Idag har jag och Tess bara varit hemma. Alex och Cornelia har varit här oxå. Alex firade mig på Alla hjärtans dag idag och det värmde mitt hjärta sjukt mycket för jag ÄLSKAR att fira och att firas!! 
Jag fick en vacker ros! (Rosor är min absoluta favoritblomma!!)
Och ett fint hjärta!!

Tess har varit lite hängig idag på eftermiddagen och ikväll har hon lite feber... Inte mycket men litegrann så det är ju inte konstigt om hon varit trött... 
Det får bli en lugn dag imorgon! 
Jag känner mig rätt trött oxå för min mage mår inte bra nu. Har helt enkelt en dålig period som jag har nu och då. Och det tar på krafterna. 
Seth har gjort illa en fot på gympan och han är oxå trött och känns lite hängig. Allt detta sammantaget gjorde att vi stannade hemma från Vips idag. Så om Tess bara somnar nu ska jag gå ut och fixa fredagsmys till Seth och mig. 

Det var roligt att se Sverige ta silver och brons idag igen på OS! Är så glad att jag är föräldraledig så jag kan kolla. Älskar OS!!

Liten hängig tjej. 

Nu önskar jag dej en bra helg!!!
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0