Grattis till mig...

...och alla andra Marior idag ;)!!! Hipp hipp hurra!! :)
 
Idag får det bli ett till sådant inlägg med massor av bilder... Jag mår fortfarande inte bra av min hjärnskakning. Ska det ta såhär lång tid att bli bra? Jag blir jättetrött på eftermiddagarna och inte sömntrött utan trött, jag orkar inte titta, höra eller stå upp. Jag vill bara ligga i ett mörkt rum och ha tyst en liten stund. Idag var Stefan hemma på eftermiddagen så då sov jag en stund, men det tjuter i öronen när det blir tyst. Jag har läst att man kan få tinnitus vid hjärnskakning, men jag hoppas att det släpper av snart!!?? 
Men vi har haft en bra kväll iaf, jag och barnen. Det var bra att jag fick vila en stund så jag fixade att vara själv med barnen nu ikväll. (Hur ska det gå nästa vecka när Stefan är borta ett par dagar tillsammans med sina kollegor? Hoppas jag mår bättre då!!)
 
Nog om det. Nu kommer mängder med bilder från igår och idag :).
 
Min vän Alexandra, la ut på Facebook att hon hittat hjärta i ett par skurna paprikobitar. Så när jag hittade denna kesoplupp, bit, grej... vad man nu säger, så blev jag inspirerad och tog kort på den också. Kärlek finns att hitta överallt!!


Tess fick en mjuk boll från IKEA. Seth och hon tycker om att kasta och sparka boll, men Seths bollar är hårda så vi är inte alltför förtjusta i att de leker med dem inomhus, så detta kändes som ett bättre alternativ. Oj, vad hon springer runt med denna boll. Hon sparkar och kastar den. (Tyvärr har hon inte förstått att hon inte kan springa än, så hon ramlar och står på näsan titt som tätt. När hon tar det lugnt har hon bra balans, men hon verkar inte vara tjejen som tar det lugnt ;) ). 


Vanlig syn... Jag bad Seth sitta på golvet en stund så att jag kunde lägga mig ner på en madrass på golvet för att vila igår em. Han satt inte med telefonen hela tiden utan han lekte med Tess, så att jag skulle kunna vila också. 

Vanlig syn. Frodo och Seth. 

Seth har varit i skolan idag. Men vi hoppade över VIPS. Dels för att jag inte riktigt orkar med, men också för att han haft feber och på VIPS är det fullt ös, precis som det ska vara. Så kvällen har vi spenderat hemma. 
 
Trött Seth med mysig Frodo. 
 
Vilandet har varvats med bus och lek på golvet. 
 


Favoritbrorsan - alla kategorier. 

Bollen är med som vanligt. 

Till kvällsmat lyxade vi till det med Tacos. (Vi brukar ju inte äta det på fredagar eftersom det är VIPS då, men ikväll blev det så. Mmmm lika gott varenda gång.)
 
Tess rensade tallriken när Seth var klar. 






Mmmmm smaskens.

Och så lite vatten på det.
 
Tess går ju och torkar bord, soffa, mig, fönster, speglar, golv osv så fort hon får tag i en våtservett. Så även ikväll efter tacosen. 
 

En Tess, en våtservett, en sko?? som står på bordet och en kattsvans. En vanlig syn i det Kindevågska hemmet. 


 
Med majs i munnen kan det vara mysigt att sitta i brorsans knä en stund innan sängen kallar. 


Jag fick till min lycka en Seth i knät en stund också!!! Oh, vad det värmer mammahjärtat!!
 
När Tess till slut somnat (efter att ha snurrat runt i sängen i nästan en timma) så gjorde jag smoothie, på begäran av Seth och så fick han även lite chips och Fanta. Jättegott!! (Men inte tillsammans förstås). 


Trött och lite blek kille. Får bli att ta det lite lugnt i morrn.
 
Ha det nu så gott och ta hand om dig min vän!!!!
Kram
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Grattis på namnsdagen!

Svar: Tack fina Johanna!!!
Maria

2014-02-28 @ 22:55:25
URL: http://livet-enligt-johanna.blogspot.com
Postat av: Petra Sandell

Hej! Grattis i efterskott =)

Detta läste jag på vårdguidens hemsida om hjärnskakning....

Om man har slagit i huvudet och får huvudvärk, yrsel, illamående eller svårigheter att koncentrera sig som håller i sig mer än en vecka bör man kontakta en vårdcentral.


Hoppas verkligen du blir bättre! Kram =)

Svar: Tack Petra!!
Jag har förstått det nu också och på måndag blir det VC...
Kram kram
Maria

2014-03-01 @ 19:25:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0