Guld, blöja? kalas och Mello

Men alltså jag måste ju börja med att skriva om Sveriges guld i tjejernas stafett idag! Galet vad vi stod och skrek här hemma. Tess blev tom lite ledesen för att vi lät så mycket. Vilken stafett! Det är ju coolt att de får medaljer med meteorit i. (Eftersom det är ett år sedan det slog ner en sådan i Ryssland, så får alla som tar en guldmedalj idag en sådan med meteoritsten i. Coolt!) Konstig mening det blev...

Seth har haft ont i foten idag oxå. Han konstaterade att det är jobbigt att ha ont men att det är skönt att bli ompysslad :). 

Vi har ju inget vanligt soffbord utan en stor kista. Den har ett hörn som Tess slår sig på (bl.a. när hon slog i tänderna.) Det går inte sätta dit vanliga hörnskydd pga att det är just en kista så  idag gjordes det en egen lösning med handduk och silvertejp... Det ser ut som att kistan fått på sig en blöja ;). 

Men slår sig på hörnet kommer hon inte göra iaf hihi. 


Min lilla going. Hon är inte pigg idag heller. Har suttit mycket i knät och ligger lite högt i temp. 

Seth var på kalas för Cornelia idag och jag var med och hjälpte till innan och i början. Härligt!! 

Nu ikväll har vi tittat på Mello och ätit fruktsallad. Smaskens. 


Inatt är det min tur att sova på soffan. Hoppas jag får sova bra för natten till idag sov jag inget vidare. Lite pga Tess men mest pga att jag inte mår så bra just nu. Hoppas min mage och kropp rättar till sig snart. 

Hoppas du har en bra helg min vän!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0