Hemma igen och trötta barn

Hej hej hallå. 
 
Vi kom hem till Örebro igår. Mamma och pappa skjutsade hem mig och barnen. Jag har sakta börjat bli bättre. Jag märker att jag blir oerhört trött snabbt vid ljud och synintryck. Men jag återhämtar mig också ganska snabbt. Jag har dessutom fått sova inatt då Stefan tog Tess. Jätteskönt!! Jag blir lätt yr, trött, tappar ord, blir "borta" i huvudet och har värk i huvudet, men som sagt; det är bättre. 
Jag ska göra ett försök att jobba imorgon igen och hoppas på att det går bra. 
 
Min mormor fick en beställning för några veckor sedan på en duk som jag ville ha :). Nu när vi var och hälsade på fick jag den. Jättefin och precis så som jag ville ha den :) :
 
Precis lagom stor och jättefin!!
 
(Hanna är sju år och jätteduktig på att virka, sy och sådant. Jag har aldrig haft intresset av att göra sådana saker utan är kreativ genom musik, bakning och pyssel istället. Hanna satt och virkade och började prata om stolpar och grejer med mig och blev mäkta förvånad när jag berättade för henne att jag inte kan något alls om sådant hihi). 
 
Tess har inte varit sig själv riktigt sedan vi kom hem. Skulle tro att det är allmän trötthet och så tänder som är på gång. Seth har också varit jättetrött sedan vi kom hem och somnade snabbt nu ikväll. Skönt på det sättet att han inte har fritids utan kommer hem direkt efter skolan! 
 
Igår när vi kom hem var det snö här, men med nattens regn och blåst har mycket smält bort. Utanför oss har det blivit en liten sjö. Det var oerhört gulligt när jag såg ett barn som ville gå rakt igenom den lilla sjön och mamman snällt gick bredvid och höll handen. Härliga barn!!
 
Trött Tess när Stefan var i kyrkan och Seth var på kalas... 
 
Hemgruppen kom hit och tittade på ishockeyfinalen och åt middag. Det var jätteroligt!!! (men jag blev trött och slut i huvudet. Trist...). 
 
När de åkt hem gick Tess runt och torkade soffa, bord och nappflaska med en våtservett. Hihi, ser rätt så roligt ut. 
 
 
Sen satt hon i mitt knä och var allmänt trött.
 
Sen när Seth ville leka lite med en boll så blev det full fart igen. 
 
Nu ska jag drista mig till att försöka se en film ikväll utan att somna ifrån. Får se hur det går :).
 
Ha det så gott min vän!!!
 
 

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Vilken snygg duk! Det är härligt när man kan få handarbete av nära å kära. Jag gillar iofs att göra olika saker men det går inte lika snabbt om jag ska göra det och blir inte heller lika bra.. Håller på med en lite filt till Filip... hoppas på att den ska bli färdig.. (kanske borde plocka fram den ur påsen så att jag ser den...) När mamma kom så hade hon men en filt med "mormorsrutor" (tror att de heter så)som mormor har virkat någongång, hon har varit död nu några år, och som mamma har virkat ihop till en filt. Så kul att ha och ligger nu i barnvagnen.
Ta det lugnt på jobbet imorgon och sluta om du känner att det blir förmycket!! Det är ju bra att du har kunnig personal runt dig, men ingen tackar dig för om du skulle bli sämre! Hoppas även att du får massa sömn inatt!
Dags att mata här å sedan sovdax.
Kramar

Svar: Kul att du gör en filt själv till honom. Jag har blivit bortskämd och fått hemmagjorda saker av mamma och mormor, men själv har jag inte tålamodet/intresset... Men jag uppskattar att få saker!!!
Ta hand om dej och er!! Kram
Maria

2014-02-24 @ 02:12:22
URL: http://katzja.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0