Hjärnskakning

Oj, vilken dag detta blev. 
Jag bestämde mig för att va hemma med barnen från kyrkan eftersom Tess inte är så pigg (förutom i morse när Seth kom upp för då pratade hon och stojade en stund - vilket jag la ut på Instagram). 

Nu blir det lite svårt att förklara vad som hände såhär men jag fick iaf en grej i huvudet i full kraft så det svartnade för ögonen. Jag var tvungen att sitta en stund innan jag kunde gå till Stefan och berätta vad som hänt. Tack och lov så träffades inte Tess, som jag hade i famnen, av det som slog mig. Jag blev yr, illamående och kunde inte hitta orden. Stefan fick stanna hemma från kyrkan han med för jag kunde inte ta hand om Tess - eller mig själv heller för den delen... När jag klarnat till i huvudet ringde jag 1177. Där fick jag veta att jag måste ta det lugnt och vila och om jag kräks eller blir sämre måste jag åka in till sjukhuset. De sa oxå att jag kan va yr och ha ont i en vecka... Hoppas inte det för jag ska ju köra hem till mamma och pappa på tisdag och då vill jag inte va yr. 

Dagen har spenderats liggandes i soffan med illamående, huvudvärk, yrsel och en allmän konstig känsla i kroppen. Jag är varken bättre eller sämre. Det är jobbigt att va uppe så jag ligger helst ner. Så skum känsla!! Jag fick oxå en rejäl bula på ett par cm över vänster öga. 
Tur i oturen var ju att vi kunde titta när herrarna körde hem Sveriges nästa OS-guld :). Härligt!! 

Vi har de härligaste grannarna/vännerna i världen. De tog med sig Seth på kattutställning, fika och mat idag så han har haft en toppendag och det är värt sååååå mycket! 

Tess i farten imorse när Seth vaknade. Han sitter oberörd och spelar :). 

Nu hoppas jag att nattens vila ska göra så jag mår bättre och kan jobba imorgon. 
Hoppas din dag varit bra!!! 
Kram 

Kommentarer
Postat av: Cissa

Men usch, vad läskigt! Hoppas verkligen att du mår bättre i morgon! Och lova nu att du verkligen vilar ordentligt, hjärnskakning är absolut inget att leka med!!

Kram på dig!

Svar: Tack!!! Jag ska göra mitt bästa för att vila :) Kram
Maria

2014-02-16 @ 18:26:17
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com
Postat av: Emma

Fy, det låter verkligen otäckt. Hoppas du är bättre imorgon så ni kan åka hem i veckan! Stor kram

Svar: Mår lika men är hemma i kisa nu :) Kram
Maria

2014-02-16 @ 21:01:06
Postat av: Johanna

Har inte haft bra internet här i Sälen, men nu är det bättre så jag läser ikapp. Stackars dig, inget vidare med hjärnskakning... Krya på dig!

Svar: Tack!!hoppas ni har det amazing!!
Maria

2014-02-18 @ 17:38:33
URL: http://livet-enligt-johanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0