Årsupptakt, sång och barnen

Igår kväll hade vi en sån där riktigt mysig kväll. Tess sov hela kvällen för första gången. Så vi andra tre tittade på Det största äventyret tillsammans och hade en sån där mysig stund. Härligt.
 
Båda killarna gillar att ha värme på sina nackar. Seth har alltid en värmedyna när han ska sova :). Tur att mormor gjort några så vi har här hemma.
 
Imorse gav jag mig av tidigt hemifrån. Jag skulle vara i kyrkan strax före 9 för att öva inför årsupptakten. Jag tyckte det var onödigt att bli skjutsad och jag ville inte cykla i snön, så jag tog apostlahästarna helt enkelt. Det var kallt och snön yrde. 
 
Men med hörlurarna på och "I am future" i öronen blev det en ganska behaglig promenad ändå. Men sminket var utsmetat när jag kom fram :) 
 
Vid 11 började vår årshögtid. Vi var ett gäng som sjöng och spelade och så var det årsberättelse, predikan och fler grejer förstås. Sara och jag sjöng en sång tillsammans själva innan predikan.
 
Stefan hade Tess och satt längst ner och tog detta kort på mig som står upp och Sara som sitter vid flygeln. 
 
Efter mötet var det lunch och härlig gemneskap. 
 
Väl hemma slog huvudvärken till igen, men inte värre än jag kunde vara uppe (men jag vilade när Tess sov sin eftermiddagslur och det var skönt). Seth och Cornelia var ute och åkte kälke hela eftermiddagen och så tiggde han till sig middag hos grannarna efter :). Vi lagar visst inte så god mat här hemma utan han äter hellre där haha. Tur vi har goa grannar :). 
 
Det är full fart på Tess HELA tiden. Nu är det slut på att sitta still. Hon rör sig och ställer sig och försöker gå överallt, men har ju inte riktigt koll (vilket blåtiran vittnar om), så det gäller att hänga med. 
 
Det är bra att ha en Seth som hjälper till (när han känner för det). 
 
 
Stefan, min hjälte, har lagt Tess ikväll också och hon sover fortfarande i sin säng!! Igårkväll sov hon också i sin säng och vaknade första gången vid 4 på morgonen. Jag däremot låg vaken från kl 3 och lyssnade på om hon andades... Jag är så van att ha koll på henne och känna alla hennes rörelser så jag hade svårt att slappna av. Jag vet att jag kan anses hispig, men det struntar jag i. 
 
Imorgon är det jobb igen för första gången i år. Har en full dag, så det är bäst jag försöker sova snart. 
Hoppas din helg varit bra!! 
Kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0