Flipagram och sova på soffan

Idag bjuder jag på två bildkavalkader via Flipagram. Lite kul att sitta och göra :). Första är på Stefan och den andra på mina två härliga barn. Så håll till godo:
 
 
 
 
Inatt är tanken att jag ska sova på soffan. Nä, vi är inte osams, utan tanken är att jag ska få sova lite mer en natt... Det blir i sådana fall första natten jag sover utan Tess... Om jag låter lite osäker på om jag kommer sova på soffan så är det för att Tess gråter och jag tycker det är svårt att ligga kvar här då... Stefan klarar henne precis lika bra som jag, så det är inte det det handlar om, mer att det är jobbigt att vara här och höra henne där och inte göra något.
Tanken är alltså att jag ska få sova lite bättre en natt, eftersom Stefan kommer vara borta onsdag-fredag och det har ju varit lite dåliga kvällar och nätter här en månad. Att det ska vara så svårt att slappna av och låta Stefan ta henne själv!
Trots att både Stefan och Tess haft/har feber och jag har varit hängig idag, så har vi haft ett par mysiga dagar. Vi har liksom bara dragit runt i mysbrallor och haft det gott. Inte massa krav, men fått det städat och ätit god mat. Det är så mycket lättare att ha såna dagar när båda är hemma helt och hållet. Så trots att Stefan varit sjuk så har vi haft det gott. Det uppskattar jag. 
 
Imorgon ska vi fira jul igen, men denna gång med min sida av familjen. Så ikväll har jag slagit in paket igen. Jamen varför inte. Säsongens sista jul, eller årets första jul... Ja, det är frågan. :). Nu blir det iaf inte något mer julfirande på ett tag. Det blir roligt att ses allihopa imorgon iaf. 
 
Sådär. Nu verkar Tess lugna ner sig och Stefan sjunger "Nu i ro" om och om igen och Seth kanske också har kommit till ro... Han har även han svårt att somna nu för tiden. Då kanske kanske jag också kan lugna ner mig och somna. Wish me luck ;). (Och önska Stefan det också, som klarar det här alldeles utmärkt, men har ett kontrollfreak till fru...)

Kommentarer
Postat av: Johanna (Livet enligt Johanna)

Hoppas du har kunnat sova gott! Det är väldigt svårt att höra sitt barn gråta och inte göra något...

Svar: Verkligen!!! Vad du är go som kommenterar här inne :)Det gillar jag mycket! :)
Maria

2014-01-06 @ 08:49:54
URL: http://livet-enligt-johanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0