Fredagsrapport

Fredag igen. 
Vår dag har gått i ett... Skjutsa Seth till skolan, sen en kort sväng till Stefans kontor där jag blev bjuden på kaffe och Tess utforskade bokhyllan. 

Sen vidare till vårdcentralen och efter det hämta Therese och sen spenderade vi förmiddagen på Marieberg. Härligt att kunna göra så! Inte massa folk på förmiddagen och att få umgås med go vän!! Stefan fyller år snart så det var bra att vi gick där ett tag 😉.
Sen hämta Stefan - Seth följde med en kompis hem från skolan. Tess skrattade när det snöade på henne när Stefan bar in henne. Härliga tjej.

Sen fixade vi lite hemma innan det var dags att skjutsa iväg Stefan och hämta Seth för att köpa ett Happy Meal och sen till Vips. Väl hemma åt vi kvällsmacka och fredagsmys och tittade på Fångarna på Fortet. När båda barnen somnat började jag packa inför imorgon då vi ska en sväng till Stockholm. Men nu ger jag mig. Nu kallar sängen och kudden :). 
Får se när Stefan kommer hem. De är ute och åker pulka med ungdomarna i detta härliga snö(o)väder. Det har ju snöat galet mycket ikväll!!! 

Hoppas du haft en bra dag!!
Kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0