Fröken Blåtira

Ikväll fick jag världens migrän helt plötsligt. Känns ju sådär när man är själv hemma med barnen. Men nu har det släppt av både med värken och illamåendet. Barnen sover och det känns ändå ok.
 
Fröken Blåtiras blåtira var nästan värre i morse.
Tess Tyson, som Lovisa skrev på Instagram :) Hihi.
 
Vi tog oss en morgonpromenad Tess och jag och jag testade mina nya rosa fina hörlurar som jag fick av Steff i julklapp. Älskar dem!
 
Snyggaste bruden i stan!
 
Sen gick vi till BVC och pratade om sömn. Jag hade bett om att få komma dit och få prata och få lite råd. Så nu ska det nog bli ordning på torpet hehe... Vi får göra lite ändringar och så håller vi tummar och tår och ber en bön att det ska bli bättre med Fröken Blåtiras sömn. 
 
Damen har en tendens att inte sitta stilla när man matar henne, så hon har alltid mat everywhere när hon har ätit klart.
Smutsig, go och glad :).
 
Nu när Stefan är borta får ju Seth sova i hans säng och då blir Frodo förvirrad... Hon sover ju alltid hos honom annars. Så nu har jag en förvirrad katt i mitt knä istället. Hon som aldrig brukar sova hos mig.
 
 
Nä, nu ska jag sova. Får se om jag får plats här:
Hunden får vara mellan dem och fungera som en barriär. Båda barnen har nämligen en tendens att röra sig MYCKET och vevar med armar och ben och det är ju onödigt att de rullar på varandra och slår till varandra... Så då fungerar hunden bra som ett skydd. Men jag får knappt plats :). Men det är det värt!!! 
 
Nu är det dags att säga god natt, så "Good night Sweden... wherever you are..."
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0