Hemma igen.

 Japp, nu är vi hemma igen. Vi kom hem i eftermiddags, galet trötta allihopa, glada, välsignade och allmänt nöjda!! Alltså vilka dagar vi haft. Jag önskar att det gick att beskriva på något sätt, men det måste upplevas. Att få vara med när ca 400 ungdomar röjer, dansar, lovsjunger, ber, skrattar, lyssnar på det som sägs osv osv är helt fantastiskt. Tänk, som igår kväll när nyåret firades in. 400 personer har jättekul, de dansar, jublar, tävlar osv och inte en droppe alkohol. Inga bråk. Ingen fylla. Snacka om att det finns ungdomar som motbevisar att det blir bråk och fylla där många ungdomar samlas. Ungdomar är så värt att satsa på. De är spontana, härliga, inget är omöjligt och så är de vår framtid!! Utan dem - ingen framtid. 
Det har gett mig så mycket att få vara med. Dels att få delta i mötena och så, men också att få hänga med de andra mammorna som var där. Det märks att ungdomspastorer börjar bli lite äldre och inte bara är runt 20 längre :). Många har respektive och barn. 
 
Som sagt, det är svårt att beskriva det jag upplevt inuti... Jag önskar jag kunde. Jag får i alla fall visa lite bilder från nyårsafton och från idag. Det blir lite suddiga och konstiga bilder, eftersom det används ljus i lokalen som gör att det ser lite speciellt ut. 
 
Seth fick blodad tand och red på tjuren fler gånger under jubel. 
 
Roligare att dricka ur vanligt glas än i pipmugg. Här på Jensens där vi var många och åt igår eftermiddag. 
 
Tess krypning har bara utvekcklats dessa dagar. Hon kryper iväg så nu är det slut på lugnet :).
 
En bild på vyn jag har haft därifrån jag suttit med barnvagnen. Seth har suttit framme hos Stefan (som varit mötesledare) när han varit inne i kyrkan. Annars har han varit ute och lekt med andra barn och när det inte varit möten har han hängt mycket bland ungdomarna. 
 
Igår kväll var det dop för två stycken. Mycket starkt och härligt. Seth kom efteråt och sa med tårar i ögonen att det varit fantastiskt att se och att han nästan började gråta. Goa unge.
 
Tess och jag.
 
Innan nyårsfesten drog igång vid 23 så fick vi tacotallrik. Kanske inte värsta fina nyårsmaten, men det var ju för ungdomar och inte för medelålders ;). 
 
Nice sällskap. Seth satt på kanten och kom inte med. Usch dålig mamma som missade honom...
 
Så det blev ett kort till. 
 
Tess var också med förstås. Lite suddig bild tyvärr. 
 
Värdarna för nyårsfesten gjorde en flygande entré. Modigt och lite galet. 
 
Vi höll oss lite bakom det hela. Seth hittade som vanligt en kompis att leka med. 
 
En tjej som heter Fran hade de snyggaste skorna. Jag var tvungen att ta kort på dem. Önskar jag kunde ha såna... En dag kanske. 
 
Det var helt fantastiskt att kunna fira nyår med Stefan!!! Hela familjen tillsammans.
 
Seth hittade den "lilla" ballongen...

Tess somnade strax före tolvslaget och firade in det i vagnen.
 
Det var bra segt att gå upp i morse... Såhär såg det ut i Seths säng när jag gick upp. Han rör sig en del när han sover kan man säga... Här ligger han alltså på tvären.
 
 
Bredvid mig såg det ut såhär istället.
 
Väl hemma i eftermiddag så har vi mest hängt i soffan. Riktigt trötta allihopa förstås. Mina älskade barn!
 
Stefan var visst tröttare än barnen hihi.
 
Nu sover Seth och Tess har sovit, men vaknade förut av troligen någon dröm. Men nu ska vi försöka få henne att sova igen, så god natt!!! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0