Kyrka och trötthet

Hej hej goa vänner. 
 
Idag gav jag mig iväg till kyrkan med mina apostlahästar vid åttatiden. Det var jag som hade sången idag. Sara skulle ha spelat till mig, men har blivit sjuk, så Robert hoppade in istället. Vi träffades ganska tidigt, för att hinna öva ordentligt. Det märks att vi sjungit mycket ihop för det flyter på jättebra. Efter mötet var jag på en härlig tjejträff. Det var så skönt att bara få träffa härliga vänner, äta gott och skratta och kunna tänka klart en hel tanke. 
 
Tess har blivit sjuk och är en riktig klängapa och inte särskilt nöjd just nu. Dessutom är nätterna inte roliga - fortfande. Så sömnen är det sisådär med. Jag förstår att det märks här på bloggen att jag inte har jättemycket ork och energi just nu. Det kommer nog vara så ett tag framöver att jag kanske inte bloggar varje dag och när jag bloggar blir det mest bara bilder från dagen och ganska IQ befriade inlägg. Dagarna går oftast bra och jag gillar att ha grejer att göra och jag träffar vänner, är på Källan (Öppna föris) osv, men kvällarna och nätterna är dryga. Både Stefan och jag är rätt så slut pga sömnbrist och frustration över att kvällar och nätter är så dryga. Bara så att ni vet varför det ser ut som det gör på bloggen just nu. 
 
Tanken har slagit mig att kanske sluta blogga ett tag, men det vill jag egentligen inte, eftersom detta är min dagbok och jag har hållt på så länge, så det vore synd att sluta nu. Såjag har bestämt mig att skriva när det går och det får mest bestå av bilder. Hoppas du vill följa med ändå. Det är ju såhär vardagen är för många småbarnsföräldrar och alltså för oss också.
 
Tack för att du hängt med såhär långt!!
 
 

Kommentarer
Postat av: cecilia

Kram på dig!! Jag hoppas att du fortsätter att skriva när du orkar och känner för det. Det är så kul att se bilder från vad ni varit med om och hur barnen växer. Ta det som det kommer och ställ inte för höga krav, tror inte att det är någon som kräver att du ska skriva varje dag (även om det är kul när du gör det....) utan känner du inte för det så låt bli å orkar du bara dela en bild så gör det.
Massa kramar från en som inte behöver vänta så länge till på sömnlösa nätter..

Svar: Tack goa du!! Hoppas du snart får lite sömnlösa nätter hihi :) Vad härligt att det närmar sig!!! Och jag hoppas att du slipper illamående för en låååååång tid framåt!KRam på dig!
Maria

2014-01-26 @ 23:15:16
URL: http://www.katzja.blogg.se
Postat av: designhappens

Styrkekramar från en som uppskattar din blogg men som självklart förstår om du behöver minska ned/Maria

Svar: Tack!! Uppskattas sjukt mycket!
Maria

2014-01-28 @ 20:37:01
URL: http://www.designhappens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0