Rosenserien

Hallojsan hallojsan.
Hur är det?
 
Jag har ju helt glömt bort att berätta att jag innan jul vann i en tävling. Wihoo, det händer inte ofta. Jag var med och tävlade om några krämer från Rosenserien på en av Sveriges största bloggar. Och jag vann!! Så nu har jag smort ansiket med antirynkkräm och nattkräm från Rosenserien. Och jag måste säga att det är en stor skillnad.
 
Jag har alltid stora påsar under ögonen, varken jag är trött eller inte. Är jag trött är de enorma. Sedan jag började smörja mig med antirynkkrämen så har de minskat!! Jag kom att tänka på det häromdagen och när jag sa det till Stefan så höll han med om att de blivit mindre och att det syns stor skillnad. 
 
Jag har ju inte massor rynkor i ansiktet, eftersom jag inte är särskilt gammal än (tycker jag iaf ;) ). Men jag blir jätteglad att påsarna minskat för det är inte kul att de är så framträdande. 
 
Den funkar!! 
 
Nu har ju inte jag en jättestor blogg så jag får ju inte betalt för att göra reklam för dessa utan det är för att jag tycker att den är bra - på riktigt :). 
 
Så det här kommer jag fortsätta köpa och använda. Synd bara att de är så dyra, men det är inte många grejer jag unnar mig på det sättet, så nu är det dags :).
 
Avslutar med ännu en Instagrambild från dagen. Tess i en pyjamas jag köpte till henne igår. Den var då inte ens ute i butiken utan helt ny. En expedit som såg Tess frågade om hon inte skulle ha en sådan (hon frågade egentligen Therese som körde vagnen med Tess i) och så hämtade hon en till Tess och en till Thereses Olle. 
You make me happy!!
 
Stor stor kram!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0