Spretigt inlägg

Oh, ikväll har jag gjort det här härliga som ska göras varje månad... Lagt in räkningarna. Usch!
Men nu är det gjort iaf. 
 
Idag åkte Therese, Tess och jag till Marieberg och uträttade en del ärenden. Det är bra skönt att kunna göra sånt dagtid, då inte alla andra är där... Och dessutom ha fantastiskt sällskap! Ja, sämre kan man ha det. 
 
I vår familj har vi bestämt att vi ska ha telefonfria onsdagar :). Idag var första onsdagen. Vi får svara i telefonen om det ringer och vi kan svara på sms, men inga spel eller kolla fb eller så. Jättebra och nyttigt!! Däremot fuskade jag när jag la Tess ikväll. När det tar runt en timma att lägga henne, då måste man få göra något annat när man sitter där. Annars blir jag tokig och visst kan jag läsa en bok istället, men jag har just nu svårt att ens tänka färdigt en tanke, så det är lättare att spela något eller titta på någon serie eller så. 
 
Oj, det här blev spretigt, men det var nog så dagen var också :).
 
Tess Trollunge. Hon har ett helt amazing minspel. Här fångades en min som var på väg bort, så det blev lite konstigt... Hon har dessutom fått ha massa olja i håret pga skorv, men nu är hon nästan helt skorvfri, efter att ha kammats och badats. Men på denna bild ser håret bra flötigt ut. (Säger man flötigt om fett hår på fler ställen än Östergötland? )
 
Ja just det! Jag fick veta att en vän som bor långt upp i tjotahejti och har gjort i flera år, ska flytta till ett samhälle bara några mil härifrån om några månader. Jippi! Vad roligt!! Då kan vi ju träffas lite oftare än vartannat år!!! :)
 
Ha en jättebra kväll min vän.
Än en gång vill jag tacka dig för att du är här inne och hälsar på!! Helt fantastiskt att ni är ett gäng som vill följa min vardag. Det gör mig ödmjuk och glad!!!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0