Hemma från #hampe14

Vilket underbart läger vi haft! Verkligen ett underbart sätt att sluta tjänsten i Elim på, men otroligt sorgligt att det antagligen i och med det blir sista Hampe för vår del - i alla fall för nu. Kanske vi kan bli kökspersonal när Seth ska vara deltagare he he :). 

Men nu kommer sluttampen och bilder från vår vecka. 
Lördagen bestod av strålande sol och härlig värme.
 
Innan ledarmorgonsamlingen. 
 
Under frukosten drog Tess runt i skuggan på presenningen som använts till såpabandyn. Som tur var, så var såpan bortspolad...

Vi hängde en stund nere vid stranden, jag och barnen innan det var dags för fotbollsmatchen mellan ledare och deltagare. Årets viktigaste match. (Seth var kvar och badade med en kompis och hennes familj). 

Annelie Lennartsson :) Goa, fina vän!!!

Tess hämtade en vattendunk. Det gick åt :). 

Tyvärr var det en kille som skadades så ambulansen fick hämta honom. Otroligt synd om honom och matchen stannade av i säkert en halvtimma. Usch. Men som tur var gick det bra ändå, för ingenting var brutet eller av i benet, som han skadade. 
 
Det var ju sista kvällen så tanken var att Seth skulle få vara vaken under festkvällen som började 22 och Tess skulle sova i vagnen. Så hon var med i början av kvällsmötet kl 19. 


I väntan på att det ska börja. 
Tror ni hon somnade? Nope inte alls. Kl 22 somnade hon till slut efter mycket körande av vagnen fram och tillbaka. Seth var dock eld och lågor och satt med helt andra personer än mig :).  
 
Nåja, festkvällen var helt fantastisk! Tävlingen mellan ledare och deltagare fortsatte och avslutades under kvällen. Deltagarna vann via ståuppkomedi, sång, dans och teater. 
 
Söndagen bjöd också på härlig sol och värme! Och avsked, men också mycket glädje. Det är så sjukt härligt att få vara en del av ett ledargäng med hjärta och kärlek för ungdom. Vilken förmån och glädje att få vara del av Hampe! Vi har skrattat så mycket denna vecka och det om något är läkande för själ och hjärta :). 
 
På väg till avslutningsgudstjänst. (Tack Alex för den ljuvligga klänningen). 


Korset uppe på kyrktaket.

Seth och hans Hampekompis Rebecka, som kommer i slutet av veckan varje år och de har lika kul varje år :).
 
Ja och sen kan jag ju inte låta bli att berätta att vi fick hjälpa Carola att få igång husbilen. Hihi. Men jag kunde inte med att ta kort på henne... Hon var ju inte där som artist utan som mamma och skulle hämta husbilen. Men kul var det för oss :). 


Seth fick en bulle av henne. Mäkta stolt! 

Syskonen äter upp bullen hemma i soffan. 

Jag förstår att det kan bli tröttsamt att läsa alla superlativ om Hampe, men det är på riktigt bland det bästa som finns att göra på sommaren. Och när man har en tyngre period betyder det mycket att vara på ett ställe med mycket glädje, kärlek, lovsång, undervisning, härliga ungdomar, härliga vänner osv osv. De finns naturligvis här hemma också!!! Men det blir ju en speciell miljö på läger.
 
Nu ska jag lägga ner för nu. Ses snart igen :)
Tack för att du är du och för att du hänger med mig här inne!!
 

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Det är underbart att få följa dig vart du än är eller gör 😃❤️

Svar: ❤️😘
Maria

2014-07-08 @ 11:59:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0