Hjälp

Ursäkta min frånvaro, men jag har haft migrän... Usch! Dessutom blir tinnitusen värre när jag har ont i huvudet. Brukar det vara så? 
Vi har dessutom varit hos läkare med Tess idag. Hon kräks nästan varje kväll nu och vi har insett att hon skriker inte så hon kräks utan skriker för att hon behöver kräkas. Stackars liten.
Vi ska få träffa barnläkare här framöver, men läkaren idag sa att det inte är någon fara med henne. Det är nog mer att vi tycker det är jobbigt och slitsamt främst för att man tycker synd om henne, men också för att det blir oerhört slitsamt och stressande att veta att hon kommer kräkas. Ibland blir det mycket som behöver tvättas och ibland hinner vi få fram bunken hon kräks i. Det är så förfärligt synd om henne!! Usch! Hoppas detta släpper av!! Hon sover ju dåligt som det är ändå. 

Idag kom farmor hit för hon ska va barnvakt på lördag då vi ska på bröllop. Jag har erbjudit mig att va hemma nu när det är som det är med Tess, men det tycker inte farmor. Hon tycker jag ska gå på bröllopet ändå så då gör jag det. :)
Tess och farmor har umgåtts mycket idag och det har gått jättebra! Hon (Tess, inte farmor) har ju inte accepterat andra så mycket, men det verkar släppa lite nu. 
Seth fick åka med Alex, Jonas och barnen till Stora Holmen och vara där hela eftermiddagen. TACK!!  Så jag och mitt huvud kunde vila och Stefan fick en chans att jobba lite med lördagens bröllop. (Han är vigselförrättare). 

Tess i väntrummet på VC...


Igår var vi - trots min huvudvärk - och hälsade på bror med familj. Det var så länge sen vi sågs och jag kunde stänga in mig i deras sovrum och vila där. 


Molly, Alva och Tess.


Hallå där...

Poolen testades också.

Seth skulle kunna ligga i hur länge som helst! 

På förmiddagen igår hade Alex och Jonas barnen lite. Så snällt! Jag hade ju migrän och sStefan hade lite annat att pyssla med. Så för att underlätta tog de barnen (de hade kunnat va med stefan men det hade inte varit så kul för dem). 

Jag fick bilder skickade till mig av Alex så jag skulle känna mig trygg (tror jag iaf... Alex känner ju mig haha). 

Glass...

Lek...

Gunga...

TACK för all hjälp!!!! 

❤️❤️❤️❤️❤️

Nu önskar jag god natt!!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0