Värme i både kropp och själ!

Nu har ännu en härligt varm dag gått till ända. 
Vi började dagen med att städa husvagnen. Oh så skoj - not, men oerhört bra och skönt att det är gjort! Mamma passade Tess under tiden och det gick bra! Hurra!! 

Sen var det dags för lördagsgodisköp på byn och sen äta lite förstås...
Mmmmmm

Sen hängde vi i trädgården där baljan med vatten kom fram igen. I denna värme blir Tess väldigt trött och sov även denna dag på eftermiddagen - vilket hon egentligen slutat med.
Skönt för jag låg bredvid och läste! Älskar såna små stunder!!!

Vi fick väcka henne efter en stund för då fick vi besök av fina vänner till mamma och pappa. Annelie och Micke heter de och de var ledare för mig i kyrkan när jag var barn och ungdom. Så roligt att ses och få sitta ner och prata en bra stund!!! De är verkliga förebilder för mig och har alltid varit!!!

Och tur att det finns sysselsättning för barnen i trädgården under tiden så man kan sitta med och prata och ändå ha uppsikt på framför allt Tess. 


Dagen avslutades med tacos och nu väntar vi på att Tess ska somna så ska vi kolla en film sen. Det var läääääänge sen!
(Någon kanske undrar hur det är med Stefans revben som han gjorde illa på Barnens gård i början av veckan... Den är inte alls bra och han har jätteont. Kan knappt röra sig vissa stunder. Skulle tro att det är brutet eller iaf en spricka i. Men man kan ju inte göra något från vårdens sida så det är ju inte stor ide att kolla upp. Däremot kan det ju va läge att kolla om det går att få värktabletter för jag börjar ju jobba om en vecka och då måste han klara av att lyfta Tess... Hoppas det släpper av tills dess.)

Ha det så bra min vän!! Kom ihåg att du är älskad och värdefull - även de dagar det inte känns så!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0