Kisa

Idag när Seth varit i skolan och jag varit hos sjukgymnasten för akupunktur så packade jag och barnen in oss i bilen och åkte till Kisa. Vi ska va här hos mina föräldrar i helgen. Stefan jobbar ju så han fick stanna hemma. 

Det är verkligen växlande väder. Ena stunden regn, nästa sol. Vi passade på att vara ute i trädgården när vi ätit middag och innan det var dags för sängen. Härligt!!

Hjälper till med gräset. Duktig tjej.


Seth och mormor tog sig en cykeltur och plockade blommor som gammelmormor och gammelmorfar fick. :)

Jag älskar trädgårdens blommor!!!

Nja, hon var inte jättesugen på att gunga idag. Hon blir lite illamående när hon gungar. 

Nu väntar jag på att barnen - och då framförallt Tess - ska somna. Nä, hon är inte ett dugg lättare att lägga. Undrar när det ska vända? Men det är väl bara att "gilla läget". Hon är ju smidig resten av dygnet-oftast.

Hoppas du har det bra min vän!!! 
Kram 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! halkar in här ibland, känner dig inte men tycker det är roligt att läsa lite olika bloggar. Förstår att det är tufft med läggning av dottern. Jag väntade flera år på att få någorlunda normala sömnrutiner men har sedan nåt år tillbaka insett och accepterat att vi alla är olika och att min nu 6-åring behöver lång insomningstid och är kvällsmänniska. Hur vi än gjort har vi inte fått till det. Kanske låter negativt men mitt råd är att inte fastna i detta så det bara tar massa energi. Jag är jättekvällstrött och har fått inse att det blir inte mkt egentid på kvällen, tyvärr. Min son däremot är mkt lättare och mina små tvillingar på 5 mån hoppas jag verkligen har mina gener och vill somna i tid och ganska enkelt när de rutinerna lagt sig här. Trevlig helg! Sara

Svar: Hej!! Oh vad glad jag blir att du är här ibland! Uppskattas mycket!

Jag tycker inte du är negativ alls. Känns snarare uppmuntrande! Skönt att höra att det kan vara så för andra också. Men får ju många tips och idéer från andra som har barn som oftast sover bra... Men inget funkar... Och då är det skönt att höra att man nog bara behöver "gilla läget".
Hoppas du tittar in snart igen :)
Kram och tack
Maria

2014-06-06 @ 17:07:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0