Bilder igen

Hur har du det out there?

Igår mådde jag lite bättre men idag har det varit sämre igen. Tyvärr, men jag mår bättre idag än i söndags och det är ju alltid något 😊.
 
Något jag undrar över är tjutet i öronen... Det tjuter så i öronen efter smällen och det verkar vara rätt vanligt vid hjärnskakning, men jag undrar om det kommer släppa av sig självt eller om jag kommer va tvungen att leva med detta? Jag hoppas innerligt att det går över!! 
 
Jag har inte gjort många knop idag heller så jag har inte mycket att berätta. Jag var in till Alexandra en stund och drack kaffe och så åkte vi hela familjen och köpte en ny bilbarnstol till Tess. Japp, det var min dag det...
Något positivt idag var att Stefan fick för sig att grilla kyckling. Alltså grillat kan va det goaste som finns!!!! Ja, just det, Linda, min barndomsvän som har flyttat fem mil härifrån från långtuppeinorrland för några veckor sedan, knackade på och gav mig en kram och sedan åkte hon vidare med sin familj :). Det värmde!!!! (Konstigaste meningen ever...).
 
Avslutar med några bilder från dagen (surprise hihi NOT). 
Tess och Gandalf.

 
Frodo softar i soffan.
 
Det kom hem lite nya kläder till barnen idag. Seth gillade sina 😊:
 
Jag gillade Tess keps 😉.
 
Och så till sist en vacker himmel över taken hemmavid. 
 
Jag ber om ursäkt för mina intetsägande inlägg nu för tiden, men det är ju som det är... Trist bara för vid juletid var jag så trött pga sömnbrist delux så jag inte orkade skriva och nu detta...
Men jag kommer nog igen snart.
Under tiden får du hålla till godo med bilder och åter bilder 😊
Kram kram 
 

Kommentarer
Postat av: Malin S

Nej men usch då. Hoppaa verkligen det får gå åt rätt håll med dig nu :)

Svar: Tack!!!
Maria

2014-03-18 @ 19:15:19
URL: http://www.malinstolt.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0