Tussilago

Hej hej.
Nu är jag här igen. Orkade helt enkelt inte skriva igår...

Det får bli som vanligt - mest bilder 😊. 
Jag mår tyvärr inte något bättre men ska träffa läkare på måndag igen. Får se vad denne säger. 

Det är oerhört mysigt att smsa med Seth när man är iväg. Detta med smailisar och hjärtan gillar han 😉.


Det var så skönt att komma hem igen. Jag möttes av kramar och blommor på perrongen. Och Tess grät ingenting, vilket hon brukar göra när jag varit iväg på jobbet. Hon bara log och myste med mig. Vi åt lite på McDonalds innan vi for hemåt. 

Min härliga familj. 

De fina blommorna jag fick.

Seth åkte iväg till Vips på kvällen och Stefan skjutsade. Då fick Tess och jag lite egentid. Hon myste mest i mitt knä. Här kom Frodo och ville va med 😊. 

När Seth var hämtad från Vips hade vi fredagsmys. Vi tittade på tv och programmet var visst roligt för såhär såg killarna ut mest hela kvällen:

Roligt hade vi! 😂😃

Idag var det friidrottsträning och när killarna var på det passade jag på att ta en promenad med Tess. Läkaren har ordinerat vila, lugna promenader och avslappning så en lugn promenad i solskenet passade bra. 

Jag hittade Tussilago!!! Jag ÄLSKAR tussilago. De är vackra, gula och väcker mycket positiva känslor. Bl.a. att våren är på väg och så påminner de om vårdagar hemma hos mormor och morfar där vi var dagbarn. Vi var alltid ute och plockade tussilago när de började blomma.



Härlig dag att promenera! 

I övrigt har jag inte gjort många knop. Det är grymt frustrerande att inte orka göra något men ändå vara pigg i kroppen. Huvudet är helt väck, men kroppen pigg... Märklig känsla. Och grymt trist. Jag börjar faktiskt bli orolig för hur det är med huvudet egentligen. Ska bli skönt att träffa läkare på måndag igen.

Avslutar med en bild på Tessilutt, som jag för övrigt hoppas somnar snart så jag kan gå ut till de andra och kolla Mellofinalen om en stund... 


Kram kram 

Kommentarer
Postat av: Anki

Åh va härligt med tussilago :) men fy för huvudet, förstår hur det känns o det är inte kul med en långdragen hjärnskakning! Håller tummarna att det blir bättre snart! Kram

Svar: Tack goa du!!!
Maria

2014-03-08 @ 23:18:48
URL: http://anqis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0