Bloggvän

Tjaba tjena hallå :).
 
Idag förstår du, så har jag äntligen träffat en vän - som varit min vän i fyra år, men som jag för första gången träffade öga mot öga. Såååå roligt.
 
Hennes näst minsta, Theo, är lika gammal som Seth och han dansar. Idag var de här i Örebro för att tävla i hip hop. Så efter friidrotten satte Seth och jag mig i bilen och körde till Mellringehallen för att träffa Cissa och Theo. 
På väg.
 
Häftigt att man känner igen varandra och känner varandra, fast man inte träffats förut. De bor i Landvetter och däråt är vi ju inte så ofta. Så det var toppen att passa på idag.
Theo var grym på att dansa. Han hade det i kroppen kan man säga. Tyvärr har han varit rejält sjuk ett par veckor och blivit frisk nu i veckan så han har ju inte kunnat öva så mycket senaste veckorna. Så jag tror inte det gick lika bra som han önskade, men han var grym ändå.
 
Seth och Theo. Rätt så lika varnadra :). Jag visade en bild på Theo via Cissas instagram innan vi åkte och då sa Seth: "Hey, han ser ju ut som mej". Jag tycker han har rätt :). 
 
Cissa och Theo.
 
Hela suddiga gänget. 
 
Jag ska inte sticka under stol med att jag fick lägga mig och vila när jag kom hem för då var huvudet och orken slut. MEN det var det värt. 
 
Jag känner att livet börjar återvända. Jag blir lätt trött, men får jag vara ifred stundvis så orkar jag vara uppe, tillsammans med familjen. Får jag vara själv i köket fixar jag att laga mat och greja med sånt. Imorgon ska jag drista mig till att baka lite. Jätteskönt att det börjar vända!! 
 
Nu sover Tess, Stefan la henne och sedan åkte han iväg till Greenhouse i kyrkan. Seth och jag sitter i soffan, äter chips och väntar på Gladiatorerna. Äntigen börjar det igen (enligt Seth mest, men även enligt mig). 
 
Så nu tackar jag för mig för idag och så hörs vi imorrn!
Kramar
 

Kommentarer
Postat av: Cissa

Det var verkligen så roligt att äntligen få träffas! Och precis som du säger, det känns ju som vi är vänner trots att vi aldrig tidigare har träffats! Theo gillade verkligen Seth och konstaterade när vi satt på bussen hem att han hade fått en ny vän i dag, så det gjorde inget att han inte vann någon pokal i dag, det blev en toppendag ändå!

Hoppas verkligen att vi kan göra om det och lite längre stund nästa gång!

Ta hand om dig nu och vila ordentligt!

Kram till dig och din fina familj och en extra till Seth från Theo!

Svar: Go han är!!! Det är helt ömsesidigt från Seths sida :).Jag tror vi kommer ta dig på orden och komma och hälsa på :).
Kramar
Maria

2014-03-15 @ 20:18:08
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com
Postat av: Helena

Åh, va härligt att höra att det har vänt! BRA att du tar hand om dig! Kramar från Mölndal

Svar: TACK!!!! Stor kram!
Maria

2014-03-16 @ 12:36:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0