Episkt

Hej hej. 
Hur har dagen varit?
Här är det mest gnäll och gråt (från tessiluttans sida då). Hon är inte pigg. Kan det va så att hon har kopporna ändå? Hon har haft två stora prickar och massor små. De små ser ut som finnar... Röda med lite gult/vitt i mitten. Kan det va koppor fast de är små? (De stora såg också ut så och de fick hon i söndags, men är borta nu). 

Såhär ser de ut. Inte lätt att se på en så suddig bild...
I övrigt är hon ledsen, ligger runt 38 i temp, gnäller och är blek. Hon är sig inte alls lik! 

Jaja, vi får väl se hur det artar sig. 

Idag har Stefan gjort egna kryddblandningar. Han fick en amerikansk grillbok på fars dag förra året och den där läser han i och får inspiration från. Så nu har det gjorts kryddblandningar inför grillsäsongen. :)
Mmmmmm doftar gott.

In i burkar...

En episk bild när Stefan "gör sig till" och fixar en sån här pose och smile!! Har nog aldrig hänt förr. Det är ju jag som står för såna kort :). 

I övrigt så har jag fått akupunktur idag. Det är för värken i nacken efter smällen som gav mig hjärnskakningen. Uj uj vad märkligt det var. Jag blev alldeles yr, illamående och fick ont. Men det var bra för då vet man ju att det tar. Ontet var sådant man får när någon trycker ut knutar man har - typ. Sen har jag varit rätt så trött efter det och det är också vanligt. Nu ska jag få akupunktur ett par gånger i veckan för att komma till rätta med värken. Spännande! 

Ta hand om dej min vän!!!


Kommentarer
Postat av: Petra

Ser ut som mollusker, det har mina barn, det försvinner men tar tid. Om dom blir stora kan man klämma ut det vita och då försvinner dom inom några veckor men om man bara låter dom vara kan det ta mellan 6 månader till 2 år innan dom försvinner. Det är inget farligt =)

2014-05-09 @ 11:47:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0