Liten sjuk en

Inatt/sen kväll, så var Tess jätteorolig i sömnen. När hon till slut vaknade lyfte jag över henne till vår säng och kände genast att hon var en liten kamin. Mycket rikitgt, över 39 grader feber. Hon sov inte mycket inte. Till slut gick Stefan upp med henne en stund för att jag skulle få sova. Tyvärr somnade jag inte ändå, men några timmar mellan 4 och 6:45 blev det iaf. Sen gick jag upp och Tess och Stefan sov vidare en halvtimma till. Jag gav mig iväg till jobbet och hade en full dag där (men först till sjukgymnast för att få akupunktur). 
 
Tess har sovit 2 gånger 60 minuter och det är ju mer än hon brukar, men HUR kan hon inte sova mer när hon inte sovit på natten OCH har så hög feber.
Tröttfis.
 
Ikväll har hon varit jätteorolig och inte sovit alls. Till slut gick jag ut och gick med henne för att svalka henne lite och för att få henne att komma till ro, för varje gång hon höll på att somna så började hon gråta. Liten!
Vackra träd som man kan njuta av finns det iaf gott om när man är ute och går.
 
Det är även svårt att få ner tempen, men den kommer iaf ner under 39 och det är ju bra. Får väl höra av mig till bvc imorgon eftersom hon egentligen bara varit frisk ett par dagar. Och hon är inte förkyld eller så utan har bara hög feber. 
 
Nu sover hon äntligen och Stefan och jag ska försöka hinna prata lite för imorgon åker han iväg och är borta till onsdag kväll så vi behöver hinna prata igenom lite grejer först. 
 
Så nu ska jag lägga ifrån mig datorn och umgås med min man.
 
God natt everybody och TACK för att du är med här!!!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hoppas hon blir frisk snart! Och ja, naturen är bra vacker så här års!

Svar: Tack!! Ja, naturen är helt underbar!!!!!
Maria

2014-05-20 @ 09:12:45
URL: http://livet-enligt-johanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0