I'm Alive

Alltså... Ursäkta min frånvaro, men ibland går det inte att få ihop det. På dagarna är det omöjligt att sitta med dator eller telefon för att blogga och just nu är kvällarna med Tess inte så roliga. Hon är jättesvårsövd och vaknar en hel del innan hon sover för natten. (Och då vaknar hon ju oxå ca varannan timma).  Jag tror det beror på att hon fortfarande är prickig, har feber och är lite orolig i magen. Har pratat med BVC idag igen och ska till drop in mottagningen på VC imorgon för att träffa läkare. 
Dessutom är stefan sjuk oxå. Oh happy day! :(

Så därför har det inte blivit så värst mycket bloggande här sista dagarna för när Tess väl somnat så har orken inte funnits.

MEN vi hade en bra helg! 
Stefan var ju i Stockholm fre-lör så jag och barnen packade ihop oss och åkte till Mosås på lördag förmiddag. Där var det loppis utmed några av gatorna och Lovisa satt och sålde utanför huset. Mysigt! Men kallt.

Tess och jag hängde där ute en del. Och Seth gick en sväng oxå och handlade för sin veckopeng. 

Tess och Lovisa.

Marcus kom ut med lunch till Lovisa :). Mycket gulligt. Jag och Tess gick in i värmen och åt :).

Titt ut bakom stolen.

Jag köpte faktiskt en liten fåtölj till Tess av Lovisa. Hon älskar den!!!! Hon blir lite konfunderad och lite arg när katterna ligger i den när hon vill sitta i den :). Hon grälar på dem haha.

Lek i fåtöljen.

På kvällen i lördags kom ju Stefan hem och sen kom några vänner och tittade på Eurovision med oss. 
Seth och Jacob. Seth fick vara med och titta på låtarna sen fick han sova.

På söndagen åkte Seth och jag till kyrkan tidigt. Stefan var hemma med Tess. Dels för att hon inte är helt pigg och det är dumt att smitta ner barnen i kyrkan och dels för att Stefan själv inte var pigg. 
Jag övade och Seth åkte runt på sin sparkcykel :).

Det var mycket roligt som hände på mötet. Fyra barn blev barnvälsignade och fem blev döpta!! Fest!!!

Barnvälsignelsen!

Dopet!

Sen fikade vi med Johanna, Tomas och Aron (som barnvälsignades) och deras familjer. Mycket trevligt!!! 
Så när vi kom hem gjorde vi inte många knop... 

Vi tittade en stund på Gladiatorerna från i lördags. 

Tess i sin stol och tittandes på Gladiatorerna. 

När hon sovit en stund efter läggdags vaknade hon och bara grät och grät. Så för att bryta det fick hon till slut komma upp och titta på slutet av Mästarnas Mästare med oss. Och då blev hon glad och spexade runt efter en stund...

Titt ut!

Hon somnade om och kom till ro efter 22 igen. Phu. 

Imorse började jag dagen med akupunktur. Jag ska få en serie behandling nu pga sviter efter den där eländiga hjärnskakningen. 

Nu när sömnen är sämre igen tjuter det ännu mer i öronen och jag blir mer trött och less. Och det beror ju på sviterna från hjärnskakningen. 

En av nålarna...

Sen iväg och jobba. Och så nu ikväll har det varit drygt att lägga unga damen igen och det dåliga samvetet gentemot Seth gnager. 

Vi har det nog som folk har det mest. Det går upp och ner under dagarna! Men jag längtar oerhört efter att få sova en hel natt... 
Tack och lov så har jag den mest fantastiska familj man kan tänka sig och de finaste barnen man kan önska sig!!!! 

Är grymt tacksam för den just nu lite mer gnälliga och svårsövda Tess. Som ger så mycket glädje och bus. Tänk att hon lever och mår bra och finns hos just oss!!!
Jag är så tacksam för min fina Seth som är åtta år med allt vad det innebär: att vi är pinsamma föräldrar (men oxå roliga men det kan man inte riktigt visa), att han får små tonårsutbrott osv. Men som oxå är en fin och empatisk kille som är så go mot vänner och syster. Som blir glad och tacksam för ett par nya byxor... Är så glad att han lever och finns hos just oss.

Jag är tacksam för Stefan som står ut med den trötta och inte alltid så roliga Maria, när jag inte får sova. Så tacksam för det liv vi får dela och att vi har det så bra tillsammans!!!

Nu önskar jag dej en bra vecka!!!!
Kram

Kommentarer
Postat av: Karin

Åh, ber för att ni alla ska få må lite bättre snart. Kram.

Svar: Tack snälla fina!!!
Maria

2014-05-13 @ 09:53:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0