Orka...

Orkar. Inte. Skriva. Så. Mycket. Idag.

Tess har fortfarande hög feber trots alvedon. Hon kräks ju ibland när hon har feber och inatt vaknade jag av att hon hostade till sådär... Kräklikt. Jag slängde upp henne i knät och höll en bunke (som jag förberett just i detta syfte) som hon kräktes i. Stackarn, vakna av att bli uppryckt sådär. 

Vi fick en tid på VC på morgonen, eftersom hon bara har feber och inget annat... Kan det va UV-infektion? 
Sänkan var bra och så skulle det ju tas urinprov oxå. Och hur gör man det på en ettåring? Jo man sätter fast en påse som hon ska kissa i. Hur lätt är det att sätta fast en sådan när man är ensam och hon bara skrek och sprattlade??? Det gick inge vidare så det kom inget kiss i den. Så jag fick gå tillbaka på em och fick jag hjälp... Av TVÅ labpersonal. Men det visade sig att det inte kom något kiss i påsen nu heller. Så jag antar att vi får göra ett nytt försök imorrn... Oh the joy!!

Men jag är grymt tacksam för vården vi har!!!!

Ikväll är jag så trött så jag bara vill gråta. Stefan är iväg och kommer hem imorrn. Båda vi är så trötta att vi mår illa och kroppen börjar säga ifrån. Jag känner mig som sämsta mamman (till Seth) ever och vill att Tess ska somna typ nu. 

Skönt att det är en ny dag, ny nåd och ny kraft imorgon!!! 

Kram 

Kommentarer
Postat av: cecilia

kramar om

Svar: Tack!!! <3
Maria

2014-05-20 @ 22:47:44
URL: http://katzja.blogg.se
Postat av: skrivmoster

Hoppas att allt ordnar sig till det bästa. Det är jobbigt när barnen är sjuka och inte kan berätta heller ... Visst blir man trött! Du ger ju allt du har!

Har läst lite här och där och det går runt med olika händelser. Både sånt som ger energi och annat som tar ... Håller tummarna för att det ska fixa sig nu och att dom får kolla henne. Kramar!

Svar: Tack för uppmuntran!! Du är så go! Härligt att läsa om dig och din brevvän!!! Kram
Maria

2014-05-21 @ 08:48:08
URL: http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0