Vår söndag

Vilken härlig dag!! 
 
Vi började 05:50, Tess och jag. Oh, the joy!!!
Och det var ju inte det att barnet var särskilt pigg utan hon la sig på soffan (en stund) och vilade... Kunde hon inte sovit en stund till...
 
Men kl 7 tog Stefan över och jag sov en halvtimma innan det blev frukost med la familia och innan Stefan drog iväg till kyrkan. Han predikade idag så han var där tidigt. 
 
Vi andra for dit lite senare. Härlig sportkonfagudstjänst var det, men bra sång, fin dans av ett gäng ungdomar som kallas Joy, bra predikan av Stefan (som vanligt) och så sportkonfaungdomarna förstås. 
Nu är det ju så att man sällan får sitta längre stunder när man har en Tess, men vi har ett bra barnrum i kyrkan där man hör och ser allt som händer i kyrksalen och barnen kan leka där. Skönt! Så där var Tess och jag stor del av mötet. 
 
Efter mötet åkte vi hem till Johanna, Tomas och Aron och åt mat. Härligt!! Härliga vänner och god mat!! Seth följde med en kompis hem från kyrkan och spenderade hela eftermiddagen där. 
 
Efterrätten tog vi med till Stora Holmen och var där i det härliga vädret en bra stund innan det var dags att hämta Seth. 
 
Tess tog plats mitt på filten.
 
Mmm vad gott!
 
En promenad runtomkring för att kolla in stället. 
 
 
Djuren såg spännande ut... 
 
Herr? gris
 
Jo, djuren såg spännande ut, men väl inne i hägnet så kom underläppen ut och hon blev mer tveksam. Djuren lät ju så mycket... 
Skeptisk Tess...
 
Väl hemma, sen eftermiddag, hamnade vi i soffan hela högen. Skönt!
 
Hallå...
 
Familjen Telefon. Familjen Social. (Det ser kanske illa ut, men det ser inte ut såhär hela tiden, men det var lite komiskt att fånga just detta på bild. Man kan säga att vi var rejält trötta, hela högen...)
 
Nu ligger en ny vecka framför. Jag hoppas din vecka blir bra!!
 
Stor kram
 

Kommentarer
Postat av: Mummen

Jag tror Tess och morfar skulle passa ihop de där tidiga mornarna, så skulle vi kunna sova vidare en liten stund, ha,ha.
Kram

Svar: Ja, haha det vore ju jättebra!
Maria

2014-05-19 @ 10:17:22
URL: http://mummen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0