Dränerad med uppdatering

Idag när jag skriver så rinner tårarna på mig... Jag är så trött och slut just nu. Kanske inte främst fysiskt, men själsligt... Helgen har gått jättebra!! Men det tar på krafterna att va ensam i fyra dygn. Men det har gått bra. (Än en gång måste jag säga att jag beundrar alla ensamstående föräldrar som får ihop livet trots att de jobbar heltid). 
Men idag när Tess har blivit supersjuk igen så känner jag att luften gick ur mig. Stackars stackar liten. 39.5 nu med alvedon i kroppen... Så nu har hon fått Ipren trots att det gör mer ont att få. 

Hon slocknade i soffan nu. Jag vill ha lite uppsikt över henne så jag bäddade lite i soffan för om hon är i sovrummet och jag springer dit hela tiden blir ju Seth ensam, så vi hänger här alla tre. Tack och lov kommer Stefan hem ikväll. Sent iof men ändå.

Han kom hem en snabbis idag på fm och sen åkte han iväg igen på en grej i Jönköping. När han åkte var inte Tess såhär sjuk. Hon var feberfri i morse och den här höga febern kom efter middagsluren. 
Vi var på VC och träffade läkare på morgonen, eftersom hon hade feber igår igen. Han tog inga prover, men vi fick en annan hostmedicin. Men Stefan får ringa VC imorrn igen, eftersom hon är så mycket sämre nu. 
Oj, vad rörigt jag skriver... Är inte riktigt med i huvudet. 

Stefan hade med sig presenter när han kom hem :).
Tess fick en "Kittyyy", som hon älskar. Hon går redan och kramar och vill ha med den överallt. :)

En engelsk Hello Kitty

Seth fick flygplan och en nyckelring med ett kors.
Han blev jätteglad!

Jag fick lite body shop grejer och blev också jätteglad, men eftersom jag ställt grejerna på olika ställen (där de ska va) så blev det inget kort på dem.
Han hade också med sig noter och lite annat från kyrkan han varit i. Så bra!!!!

Nu kommer Stefan va hemma med Tess resten av veckan. Helst skulle jag vilja va hemma, men han har bättre möjlighet än jag. Tyvärr stressar ju jobbet väldigt när man är borta. Ingen gör mina arbetsuppgifter och jag är så fullbokad att de som jag inte träffat idag har svårt att få nya tider snabbt. Detta är det svåra med att jobba med människor - andra blir lidande av att jag är hemma - men mina barn går före allt annat! Så är det bara! Men det stressar mig ändå, men jag jobbar med det!!! 

Ja, min vän... Det blev ännu ett dystert inlägg. Men livet är ju som det är. 

Avslutar med ett par bilder på fialottan.

Rosig.
Hon har velat va nära nära idag... Så hon har suttit mycket såhär i mitt knä.

Här sitter hon på min mage och tittar på Teletubbies på telefonen som låg på min mage också. Hon tog min tröja och torkade sig om näsan med den. Najz... På bilden var hon precis klar med det. Haha.

Hoppas jag kan skriva om gladare saker imorrn.

Stor stor kram!! 

Uppdatering 21:30...

Tess har nu vaknat till och har 36.9 i temp just nu... Tack Jesus!! Hoppas hoppas hoppas det håller i sig! 
Såhär ser det ut här nu:

Gott med vindruvor såhär på kvällen :). 

Nu är jag lättare i själen! Tack för omsorg!!!
Dessutom är Stefan hemma nu och det är galet skönt! 
Kram igen

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hoppas feber går ner och att hon snart mår bättre!

Svar: Tack ❤️❤️
Maria

2014-11-17 @ 21:26:32
URL: http://livet-enligt-johanna.blospot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0