Lite allt möjligt

Hej hej.
Idag känner jag att jag är tillbaka på banan igen. Jag har sovit på soffan två nätter och verkligen fått sova, vilket är rätt bra att få göra när man jobbar mycket, har värk, är nedsatt i allmänhet osv. Stefan har tagit Tess och det har varit jätteskönt. Egentligen hade jag kunnat sova på soffan tidigare i veckan också, men jag har inte vågat för ryggens skull. Men det har faktiskt gått bra. Skönt!! 
Vilken skillnad det blir när man får sova och värken inte äter upp en. :)
 
Igår var jag ute och åt med några från mitt jobb. Min kuratorskollega, Marianne, har gått i pension (jättetrist, för jag gillar henne såååå mycket och jag har så mycket att lära från henne) och vi var ett gäng som firade av henne lite privat också - inte bara på jobbet. Det var roligt och gott. Vi åt grekiskt och jag ÄLSKAR grekiskt. Det känns bra att min nya kollega också är grymt bra och stabil!
 
Ikväll skjutsade vi Stefan till bussen för att åka till Forshaga och stanna över hos Hanna och Magnus för att sedan åka mot England imorgon, via Norge. De är ett gäng grabbar som åker på en grabbkonferens i Bradford (Där Stefan och jag var i mars 2012 och Stefan var där i mars 2013, precis innan Tess föddes ;) ). 
Så nu har vi en helg hemma all alone, jag och barnen. Eller helt alone blir vi nog inte. Jag har bett Alexandra ta hand om oss haha. Det ska faktiskt bli skönt att ha en helg hemma. Det var länge sedan nu. Tess behöver det definitivt. Hon har nästan varit feberfri idag, men väldigt trött. Så jag vabbar imorgon så hon verkligen får återhämta sig helt innan hon är på förskolan igen. 
 
Tess pratar så mycket. Sen förstår man inte alltid vad hon säger förstås, men idag sa hon bla:
"Tesch tappa mi osch" - Tess tappa min ost. (Hon åt ost och så tappade hon den).  
 
Hon har även humor och skrattar gott när hon pruttar och så säger hon med lysande ögon "Tesch putta". 
 
Det kommer nya ord varje dag och jag kommer skriva lite om det här då och då, eftersom detta är min dagbok och jag kan gå tillbaka och se och läsa om mina barn och vad de och vi gjort. Hon är även väldigt tydlig med vad hon vill och kan visa det. Jag vill minnas att Seth var likadan. De har visat stark vilja tidigt båda två och det tycker jag i grunden är bra!
 
Nähä, nu ska jag gå och lägga mig. Får se om jag får plats i sängen bara, för båda barnen sover där. Seth har ju alltid fått sova i Stefans säng när han är borta så det var bäst att han fick det denna gång också. Det är bara det att båda de där två rör sig mycket och ligger kors och tvärs, så vi får väl se hur det går :). 
 
Ja, just det... Har du sett på gudstjänsten från Hillsong Stockholm som finns på svt play? Den gick på tv i söndags. Jag kan starkt rekommendera den! Det visar hur kyrkan också kan vara i stil - den stilen som jag trivs med. 

Avslutar med en bild på Tess, som rotade runt i sin vant och mösslåda. 
 
Stor stor kram!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0