Vaken

Så segt!! Klockan är efter 01 och Tess har varit vaken sen 22 och hon kommer inte till ro... Såhär har det varit i flera dagar/nätter nu. I veckan, när jag jobbat så har jag sovit på soffan för att få sova och nu sover Stefan där, för att få sova. Så det här att hon ligger vaken och snurrar runt konstant har hon gjort även när hon inte haft feber. Kan det va hostmedicinen mån tro? Men idag fick hon den 17 så den inte ska påverka sömnen... 
Jag blir galen snart... Vi måste få sova! 
Så skönt att det snart är jul och vi är lediga mycket tillsammans, så vi kan dela på att få sova på morgonen. Men jag har redan börjat oroa mig för när vi båda jobbar igen. Då måste hon sova bättre...Och detta att jag redan tänker på det säger mig att jag är rätt så nedsatt och trött för sånt oroar inte i normala fall...

Ja, jag kan förstå att det finns de som tycker och tänker om att hon sover i vår säng igen, men iom att hon vaknar 5-10 gånger varje natt orkar man inte springa till hennes rum och hoppas hon inte hinner vakna så mycket att hon inte somnar om förrän efter en timma, vilket händer då och då - alltså inte bara nu, men nu blir det ofta att hon är vaken 2-3 timmar. Då är det lättare att ha henne nära så vi får sova mer. Och så har hon varit sjuk mycket och då är det ännu svårare att få henne att sova i sin säng. 
Ja, hjälpes... 

Jaha nu blev det gnäll igen... Men iof är det min blogg, mitt liv... Och just nu var det skönt att skriva av sig. 

Sov gott

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Man får gnälla ❤️❤️❤️
Önskar verkligen att det fanns något vi kunde göra. 🙏 gör jag för att damen ska komma till ro.
Älskar dig vännen 😘😘😘

Svar: ❤️❤️
Maria

2014-11-30 @ 01:27:21
Postat av: Cecilia

Kram på dig!
Gnäll så mycket du orkar du, ibland måste man få ur sig allt!! Jag hoppas att Tess sömn blir bättre snart och då eran oxå!!
Vi skulle inte ha Filip sovande i vår säng hade vi tänkt förrän på morgonen typ.. ja det gick ju som det gick.. nu börjar han i sin säng till han vaknar å ställer sig upp mitt i natten... då är det omöjligt att söva om honom där å för att vi ska få sova oxå så får han sova hos oss..
Önskar er alla en riktigt mysig första advent! Kramar

Svar: Tack!!!! <3
Maria

2014-11-30 @ 01:51:17
URL: http://katzja.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0