Host host

Hm... Sitter i soffan med Tess i knät. Hon hostar och hostar trots hostmedicin och upphissad säng. 
Vi var hos läkaren idag, eftersom hon hostat sig igenom nätterna de senaste två veckorna. Men hon är inte sjuk i övrigt utan hostar "bara". Nu är hon dock ledsen och har ont någonstans också. Stackars liten. Så nu sitter vi här, eftersom hon hostar mindre när vi sitter och hon lugnade ner sig när vi gick ut hit.

I övrigt har det varit en bra dag. Har fått lite gjort här hemma, som jag inte hunnit med förut och det är ju skönt.
Sen har det hänt lite som både är roligt och tråkigt.
Det roliga är att Stefan fått jobb!!! Så skönt!
Någon gång i februari börjar han på nya Ica Maxi här i Örebro, några hundra meter från vår lägenhet. Så skönt att det ordnat sig och han har ju verkligen trivts när han jobbat på Ica nu i höst. Det blir Ica Special han kommer jobba på. Det känns jättebra.
Det som inte är så roligt är att han inte kommer kunna vara med på VM i Falun, som han jobbat hårt med över ett år - om inte Gud gör ett under. Men det är utifrån att han börjar jobba strax innan vm börjar, som gör att det inte fungerar. Du som följt mig länge vet att han är en av tre i ledningsgruppen för kaplanprogrammet som kommer vara under vm. Det är första gången man har ett fullt kaplanprogram i ett mästerskap i Sverige, så det är rätt stort och han har lagt ner mycket energi och timmar på det. Så det är riktigt tråkigt!!! Faktiskt en stor sorg att det inte blir av. 
Men som sagt, samtidigt är det oerhört skönt att han fått jobb!!! 

Avslutar med en bild...
Tess tidigare idag när hon trött vilade i soffan en stund.

Nu hoppas jag hon kan somna om snart så vi får sova lite inatt. 
Kram kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0