Lovisa, gnäll och keramik

Har man en fantastisk svägerska eller!!?? 
Idag hörde nämligen Lovisa av sig och sa att hon hade ett uppdrag på mitt jobb (hon är teckenspråkstolk) och frågade om hon kunde titta förbi. Och självklart kunde hon det! Oh, så mysigt att få sitta ner och prata en liten stund, tyvärr hann vi inte så länge, som man skulle vilja, men en liten stund är bättre än ingen stund. Och kolla vad hon hade med sig till mig! 
 
Bästa chokladen och en bok!!! Lycka! Jag blev så glad och rörd! 
 
Vacker både inuti och utanpå denna människa!!
 
I övrigt har det varit lite tung dag, så jag är lite låg ikväll och inte bästa sällskapet. Tur det är fotboll på tv då :).
Jag försökte mig på att ta en kaffe efter maten, i min egengjorda kopp och la dessutom ut det på instagram. 
 
Men jag hade en gråtandes Tess bredvid mig, så det blev inte så mycket att sitta och njuta av kaffet, utan mer att försöka lägga henne. Och det tog i sig över en timma trots att hon var så trött så trött. Stackars liten. Och inte jättebra för mitt humör heller, när man redan är lite låg. Inte för att hon märker av det, men Stefan gör ju det när hon väl somnat och jag kommer ut och är helt slut.
 
Men men. Nu sitter jag här igen med en kopp kaffe och lite pepparkakor. Smaskens.
Kopp och fat är i någon typ av grön färg och bilderna gör dem inte rättvisa. Fatet är grönt med lite brunaktiga flammor. Låter ju inte så snygg, men är väldigt snyggt. 
 
Nu har jag fått dricka mitt kaffe i lugn och ro och börjar komma ifatt. 
Det är ju såhär att varje em när jag kommer hem så är Tess på mig och är gnällig, vilket inte är så konstigt eftersom vi alla har långa dagar. Dessutom hade hon sovit alldeles för lite idag - igen. Så från det att jag kommer hem, tills hon somnat så hinner jag inte tänka en tanke klart. Det är påfrestande och påverkar mig. Nu kan man tänka att Stefan borde ta henne då och ja, visst försöker han, men så fort jag finns i närheten ska hon vara med mig och alla i hela huset får höra missnöjet annars... Det här är egentligen inget problem, eftersom jag älskar min Tess och vill ha henne nära. Jag kommer sakna när hon inte vill vara nära mig längre. (Tack och lov för att Seth fortfarande också vill sitta nära och kramas, för jag kommer sakna det jättemycket om han inte vill det mer sen.) Men ibland, när man haft en tuff dag på jobbet, så behöver man få andas, tänka klart en tanke, kunna prata lite med Stefan och Seth, gå på toa själv osv. Så nu sitter jag här, andas, dricker kaffe, pratar med Stefan, bloggar, tänker färdigt flera tankar och mår bättre och bättre för var minut. 
 
Ja, så var det med det!! 
Och igår var jag ju på keramiken. (Millas keramik. Gå gärna in och kolla hennes sida http://millakeramik.se Hon gör sjukt fina grejer, som hon säljer. Dessutom är hon sjukt trevlig!!!) Jag mår så otroligt bra när jag är där. Vi är fyra stycken som går på kursen och så är Milla med och hjälper till och visar. Jag har två gånger kvar, men efter jul kommer jag fortsätta och det känns så roligt!! När jag håller på med keramiken är jag verkligen där och då och tänker inte på annat, utan har fokus på det jag gör och att prata med de andra. Så skönt! Om du gillar keramik och att dreja eller tror att du skulle kunna gilla det, så gå en kurs hos henne. Det är toppen!!
 
Kram kram

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Vilken boost det var att få träffas...om än bara för en liten, liten stund! Puss på dig...jag är så glad och tacksam att du finns i mitt liv <3

Svar: Pöss pårä älskade du!!
Maria

2014-10-22 @ 08:32:40
Postat av: Lisa

Härligt med lite uppmuntran. Kan behövas ibland:-). Förresten, you've got mail:-). /

Svar: Visst behövs det! Tack för mail :) Uppskattas alltid!!!
Maria

2014-10-22 @ 21:38:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0