Ryggskott och "ledigt"

Jo, men vad sägs om ett ryggskott på det? Jo man tackar... 
Jag skrev ju igår att jag fick så ont i ryggen efter promenaden. Jag har haft ont ett tag men det blev så mycket värre igår. Så idag ringde jag en naprapat; Johnny Sellven, Nollnitton och fick komma nu ikväll. Vilken service!
Han var jättebra. Han konstaterade ryggskott i ett problemområde i min rygg. Bäckenet är ju inte riktigt som det ska efter alla komplikationer som blev 2010 när Silas föddes. Det finns ju att läsa om här i bloggen från maj till oktober ungefär, (2010) i arkivet. Och så har jag ju en whiplash sedan en frontalkrock när jag och min bror åkte bil 1997 och så lite (läs mycket) foglossningar under tre graviditeter på det. Och så en hjärnskakning i februari i år som också gav en smäll i nacken. Ja, du hör ju. Och dessutom går jag ju och bär Tess på höften en hel del under dagarna och det är ju inte så bra med snedbelastning och allt. Men jag fick bra hjälp iaf och ska dit nästa vecka också. 

Lite typiskt att jag fick ryggskott nu, men det passar ju aldrig bra. Inger (svärmor) ringde för ett tag sen och frågade om hon skulle ta barnen lite under lovet, så vi får sova. Hon är ju lärare och är också ledig denna vecka. Oj oj. Ett sådant erbjudande tackar man inte nej till. Så hon kom hit idag och imorgon åker vi till vänners stuga i Avesta och ska bara njuta av tystnad, natur, varandras sällskap, böcker och filmer. Helt fantastiskt!! 
Det blir första gången vi lämnar Tess över natt. Hoppas det går bra. Hon hostar fortfarande mycket på nätterna och styr runt som alltid, men vi hoppas och ber att det ska gå bra. 
Jag känner mig som på julafton, alldeles pirrig och fylld av förväntan att få sova, äta och prata och läsa (jag äääälskar att läsa) osv. 

Stor stor kram 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0