Helgen

God söndagkväll min vän!!
Hur har din helg varit?? Vi har på många sätt haft en fin helg. 
Fredagkvällen spenderades framför Gladiatorerna special. Jag och mina grabbar kollade det och dippade grönsaker. :) Smaskens.
 
Seth härmade Gladiatorerna i inledningen och hade show för oss :) Älskar den där grabben!!
 
Lördagen var rätt så soft och det är ju inte för ofta vi har det så. Jag mår dessutom inte hundra med värk i kroppen, varm/kall varm/kall osv... och ont i halsen. Så det var skönt att ta det lugnt. 
Tess målade lite och spexade samtidigt. Hon håller på med massa miner när denna bild togs. 
 
:)
 
Hej hej.
 
Efter lunch åkte Jonas, jag, Sebbe och Seth till Tegelbruket där Sport for life hade lite prova på olika sporter galej.
Seth i ringarna och Sebbe är den suddiga vit/blåa personen bredvid. (Ja, jag satt långt därifrån och pratade med andra och orkade inte gå fram för att ta kort ;) ). Däremot testade Seth och jag på såna här Lacrossemojänger och kastade en boll mellan oss och försökte fånga den i korgarna. Det var kul. 
Jonas var en bättre förälder och spelade fotboll med grabbarna. 
 
Jag var inte pigg när vi kom hem, men det var roligt att Seth hade roligt!
 
Sen hade vi mys framför Fångarna på fortet, grabbarna och jag. Jag passade på att dricka en espresso i en av de fina mockakopparna jag fått och som jag älskar. De är min mormor och morfars så jag har vuxit upp med att få smaka kaffe i dem ibland vid finare tillfällen :). 
Mmmmm, espresson smakade extra gott i koppen :).
Visst är det konstigt... Jag har aldrig tyckt om espresso, men har börjat gilla det sedan Stefan tog hem sin espressomaskin han hade på sitt kontor i kyrkan (som jag gav honom när han precis börjat här i Örebro). Nu älskar jag espresso. Märkligt hur det kan vara.
 
Så idag har vi varit i kyrkan (en annan kyrka än den Stefan jobbat i). 
Tess innan vi åkte. Fina tjejen. 
 
Tog ett kort på lite rönnbär på väg till kyrkan. Det är så vackert med höst!!! 
 
Alltså, du märker ju att jag inte skriver så ofta som jag gjort tidigare och det är helt enkelt för att jag inte mår så bra. Jag har ju nämnt det tidigare och jag funderar och funderar på om jag ska skriva något mer om det här på bloggen.
Det påverkar hela mitt och vårt liv och jag är så van att skriva om allt som händer - även det dåliga. Men det som ofta varit dåligt förut har berott på livet... Att vi förlorade Silas, komplikationerna i min kropp efter det, min graviditet med Tess och allt jobbigt i det osv. Men nu är det inte livet, utan människor som ställt till det för oss och som gör att jag och Stefan mår dåligt nu. Och det gör det svårare att skriva här. Även om jag vill, för det är min blogg, min dagbok, mina funderingar... Hade det varit en stängd blogg hade det ju varit annorlunda, men det vill jag inte ha. Jag är så glad för er som är här med mig och delar livet i vått och torrt. Stefan bloggar nu, men den är stängd och det är bara jag som läser den just nu och han kan ju vara brutalt ärlig och skriva av sig allt... Men av hänsyn till andra kan jag inte vara helt öppen och ärlig. Men som sagt, det påverkar min aktivitet här och vad jag skriver om. Det blir lite "glättiga" inlägg om Tess och Seth och det kanske är så det får vara nu. Jag kanske kommer skriva något mer, men jag vet inte... Men jag ville ändå ta upp det, eftersom jag tycker att det märks och jag själv tycker det är jobbigt att inte kunna skriva det jag vill. 
 
Det som är viktigt att säga är att Stefan och jag har det jättebra tillsammans och det är vi tacksamma för. Vi blir bara tightare och tightare och det är skönt. Och ännu viktigare: Barnen mår bra!!! 
 
Nu önskar jag dej en bra vecka här framöver.
Imorrn ska jag göra något SJUKT KUL!!!! Men det får jag skriva om när jag kommer hem från det seeeent på kvällen :).
Kram påre min vän!!

Kommentarer
Postat av: skrivmoster

Jag läser väldigt ofta hos dig fast jag inte skriver kommentarer. Barnen är ljuvliga och hela familjebilden andas harmoni och kärlek.

Alla har vi bitar vi bär på som man inte vill torgföra på bloggen. Det skulle vara skönt att avlasta sitt inre ibland för någon annan. Men det ska kännas rätt och bra på alla sätt. Önskar dig och familjen allt gott. I bönen kan man få vägledning och kraft. Kram!

Svar: Tack för de fina orden!! Det värmer och du har helt rätt i att bönen ger vägledning, kraft, glädje och frid!!!
Maria

2014-09-07 @ 20:59:32
URL: http://skrivmoster.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna

Jag förstår att ni går igenom en jobbig period, även om jag förstår att du inte vill berätta allt här. Ber för er! Kram

Svar: Tack fina!!
Maria

2014-09-07 @ 21:28:17
URL: http://livet-enligt-johanna.blogspot.com
Postat av: cecilia

ibland är det jobbigt och kan då vara extra tufft när man vill skriva av sig men inte kan, jag hoppas verkligen att det löser sig snabbt och att du vet att vi är många som finns här ute å ber för er å tänker på er!!
Jag älskar dina inlägg om barnen så de är alltid toppen att läsa men jag gillar inte att ni inte mår helt bra! kramar oma

Svar: Tack fina!!! Du är alltid så uppmuntrande och go!!! Önskar vi kunde ses någon gång :). Kram
Maria

2014-09-08 @ 11:01:52
URL: http://katzja.blogg.se
Postat av: Karin S

Åh.. :( Ledsen att höra att det inte löst sig. Du och Stefan är i mina böner. Kram. <3

Svar: Tack härliga du!!! Det värmer!! Kram
Maria

2014-09-08 @ 17:57:34
Postat av: cecilia

det vore superkul om det kunde passa att ses någon gång framöver!! kramar

Svar: Verkligen!
Maria

2014-09-10 @ 00:18:36
URL: http://katzja.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0