Spretigt om denna dag

Jag förstår att du väntar med spänning och förväntan att få höra hur Tess hade det på sin första dag på förskolan utan Stefan...

Jo förstår du, det gick bra. Hon vinkade till Stefan vid lämning och var nöjd med det. Sovandet fungerade också bra. Och hämtandet. Oh så bra det känns. Det kan ju va annorlunda imorrn eller om två veckor, men idag gick det bra och jag är glad.

Det är så fiffigt för vi har en förskoleapp, där Tess pedagog lägger upp bilder med lite text. Nu i början läggs det upp några om dagen och sen några gånger i veckan. Jättebra!! Vi (Stefan och jag) har ett logg in så det är ju bara vi som ser bilderna. Och så kan man kommunicera med pedagogen där också, såsom vid sjukanmälan osv. 

Nu när jag ligger i sängen och skriver så har jag en katt på magen och en Tess bredvid mig...

Trots att vi är i en dubbelsäng så trängs vi i ena änden längst längst ut :).

I morse tog jag en promenad till jobbet. Jätteskönt!!! Efter jobbet hämtade nämligen Stefan och barnen mig med bil, eftersom vi skulle vidare. Det var så skönt att gå i sensommarvärme. Vackert var det också!! 


Så vackert!!!

Ikväll satte Stefan upp ett gäng lampor som han köpte till mig, eftersom han vet att jag vill ha såna till hösten :). Det är min man det!!


Korten ger ju inte lamporna och dess färger rättvisa, men de är fina iaf!! 

Nu önskar jag en god natt.
Kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0