Annandag Påsk

Hej hej.
 
Oooo idag har jag varit på keramiken igen. Jag har inte kunnat vara där så mycket nu i mars, men nu är jag tillbaka igen. LOVE IT!! 
 
Jag hoppas du har det bra och har haft en bra påsk!! Idag började jobbet igen och jag måste erkänna att det känns skönt att det är kort vecka :). 
 
Igår började dagen såhär:
Men alltså... Mina fina barn. Jag hade undrade var Tess tog vägen men så hörde jag hur det pratades inne på Seths rum och när jag öppnade dörren såg jag detta. Underbart!
 
Efter frukost åkte vi för att hälsa på Ullis, Jonas, Lucas, Oliwer och Salma vid deras stuga. Oh, så roligt det var!!
Killarna hittade varandra på två röda sekunder, som vanligt och hade jättekul hela dagen! 
Grabbarna grus :). 
 
Fina vänner!!
 
Härliga barn!!
 
Killarna spelade in en film. Jag tycker det är roligt att de är kreativa och hittar på historier, skådespelar och regiserar. 
Lucas och Seth i en scen.
 
Seth och Oliwer i en scen. 
 
 
Kolla denna vackra vy!
Tess och Salma hittade varandra också. Nu är ju Tess lite liten för att leka med kompisar utan hon leker mer bredvid kompisar, men de pratade, lekte kurragömma och lekte i sandlådan tillsammans. 
 
 
Vi avslutade dagen med att åka på ett flak efter en traktor. Vilket äventyr :).
 
 
 
 
Jag är glad och tacksam för att ha dem i mitt liv! Trots att vi inte träffas så ofta, så är vänskapen kravlös, vi kommer till de viktiga sakerna i livet direkt och har roligt tillsammans. Det är riktig vänskap det! 
 
Ikväll när jag kom hem från keramiken hade Stefan gjort iordning på balkongen. Så vi satt där och drack te, pratade och hade det allmänt bra med filtar omkring oss och ljus tända på bordet.
 
Nu önskar jag god natt för ikväll!
 
Stor stor kram!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0