Lördagen hos oss...

God lördagkväll!! 
Här hemma ser det ut såhär:
Tess sover - får se hur länge för hon har ju fortfarande hög feber, Stefan tittar på Speedway, Seth och farmor spelar Yatzy, Gandalf tittar på fåglar som bor i en buske utanför och jag bloggar. Men alla vi som är vakna är i samma rum och det är mysigt!
 
Igår var det Eliasdagen, så Seth hade namnsdag och min morfar hade namnsdag. Dessutom firade min mormor och morfar 67 årig bröllopsdag. WOW! Eller hur!?! 67 år and still going strong :). 
Idag är det dessutom min mormors 89 årsdag. HURRA HURRA HURRA HURRAAAAAAAA!!
Mina fina morföräldrar!!

Imorse bjöd Seth mig på min födelsedagspresent från honom: en frukost på Fröken Brogrens Veranda. Oh ,så mysigt vi hade det!! Vi skrattade och pratade och hade det allmänt bra. Roligt!
 
Me and my son.
 
Mmmm smaskens.
 
Alltså, denna underbara frukost!!
 
Efter frukosten drog vi upp på stan en liten stund. Vilken fin himmel!!!
 
Vilken fin kille!


Lite lagom till lunch åkte Stefan, Seth och farmor iväg på bio. Det var Seths födelsedagspresent till Stefan :). Så idag var en Seth förälderdag!! Härligt. 

Tess och jag hängde här hemma och jag kan säga att hon är inte pigg den lilla damen. Nu har hon haft över 39 graders feber i fem dygn. Sömnen är obefintlig (för oss och nästan för henne), eftersom hon är så orolig i sömnen, rör sig hela tiden, kräks osv, som hon ofta gör när hon har feber. Hon är hängig på dagtid och sitter mest såhär...
Jag försökte ge henne glass, men inte ens det gick ner idag. 
 
Små korta stunder kan hon vara såhär:

Sitta och leka en liten stund och le, men sen är hon tillbaka i tröttheten och allmänt gnäll (som säkert beror på att det känns så jobbigt i kroppen att ha hög feber). 
 
Jag ringde 1177, eftersom hon haft hög feber över 4 dygn och de tyckte vi skulle åka till barnakuten, så en läkare kunde bedöma henne. Vi tänkte att det nog inte var någon idé att åka dit, samtidigt som hon även klagat på magont idag och har upplevts sämre idag än tidigare. Så vi åkte dit. 
Det var nog ganska lugnt idag för det tog bara två timmar, så var vi hemma igen. De är helt fantastiska på barnakuten och det är väldigt fint där! Som vi trodde, är det ingen fara med henne, utan det är en ihärdig virusinfektion, men har inte febern gett med sig lite på måndag blir det vårdcentralen. Jag antar att vi måste dit ändå på måndag för sjukintyg, eftersom vi vabbat en vecka då... Ja, ja, vi får se. Det känns ändå skönt att ha kollat henne, eftersom hon är väldigt medtagen nu. Mammas hjärta!
 
När vi kom hem såg tempen ut såhär, trots att hon får alvedon och ipren regelbundet:

Så jag sammanfattar en väldigt bra lördag på många sätt, men också en lördag där vi alla är väldigt trötta både fysiskt och mentalt. Ensamtiden med Seth var otroligt värdefull och att få sitta med en liten kamin i knät och försöka få henne att ha det så bra som möjligt har också varit otroligt viktigt. 
 
Hoppas din lördag varit bra min vän!!

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0