Göteborg och Alingsås

Oj, det blev sent - idag igen. Det blev sent igår också så jag orkade aldrig blogga... Men nu vill jag titta in och säga hej.

Igår efter jobbet åkte jag, Stefan och Tess till farmors sommarstuga där hon och Seth var. 
Älskade ungar!!!

Efter lite mackfika lämnade vi dem där och for till Alingsås. 
Vi fick den briljanta idén att lyssna på Kenneth and the Knutters! Haha. Älska Spotify! Både Stefan och jag tillhörde gäng i tonåren som lyssnade på denna grupp. De fyllde Kisa folkets park år efter år när jag var ung. Iof var jag aldrig på någon av deras spelningar, men brorsan lyssnade på dem så jag fick ju också höra förstås! 
Haha.
Når vi tröttnat på den musiken så rockade vi Hillsong lovsång istället! Mycket bra!!!

Det var en vansinnigt vacker solnedgång når vi åkte och jag försökte få en bild, men det är ju svårt i bilen osv...


Klockan var närmare 23 när vi kom fram och möttes av underbara vännen Olof! 
Såhär såg det verkligen inte ut!! Jag tog kort på dem just de sekunderna de båda satt med telefonerna. Vi pratade och jade en jätteskön stund ihop!!

Imorse sov vi till 8:45!!!! What! Det händer ju nästan aldrig! Så skönt!!!

Efter frukost,

härligt häng -och gos med katten,
tog vi en promenad i SOLEN!!!!

Sen åkte Stefan och jag till Götlaborg!!
Vi firar nämligen bröllopsdag på onsdag och ville få som en minisemester ihop! Så härligt att va i Göteborg!! Älskar den staden (men vill inte bo där... Vill bo i Örebro!!)

Vi började med att äta grekiskt! Oh så gott!!!
Älskar denna man!!!

Eftersom Stefan ska jobba som coach måste han ha lite nya kläder och skor. Så idag inhandlades en kavaj och lite snyggskor.
När vi tittade efter skor hittade vi röda nätskor!!!
Detta är extremt internt, men vad vi skrattade när vi hittade dem! Han köpte dem inte förstås :). Vi hittade dock mer passande snygga skor!


1999-2003 pluggade jag i Göteborg i närheten av Haga. Vi promenerade dit och strosade runt lite och satte oss till slut i solen och åt en gigantisk Hagabulle på detta café:


Den räcker till en hel familj!!


Sååååå skönt vi hade det. Du vet, sitta och prata om allt och inget, seriöst och oseriöst, skratta och bara vara tysta... 

Stefan är verkligen min bästa vän och vi har aldrig trist ihop. Det blir aldrig tråkigt att vara gift med honom. Vi får det bättre och bättre tillsammans. Alla ups and downs gör oss liksom starkare och närmare varandra... Amazing!!

My man! 

Sen blev det dags för bio. Oh vad härligt! Älskar film och det är så sällan vi går på bio nu för tiden, så det var härligt!
Vi såg Mission Impossible rogue nation. De lyckades än en gång! Och nu var ju två riktigt duktiga svenskar med! Kul!!

Nu är vi hemma hos Olof igen och ska sova! Imorrn blire Göteborg igen och gudstjänst på nattklubben Sticky Fingers med Connect Church på kvällen! Härligt!!!

Tacksam och glad för en härlig dag med mannen i mitt liv med lagom mycket mat, strosande, sol, fika, prata, skratta, bio osv. Precis vad jag önskat mig!!

Sov gott min älskade vän!!!
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0