Krupp=BLÄ

Hej hej min vän!

Ja, igår åkte ju Stefan och Tess till jourvårdcentralen och sedan till akuten, då Tess fick krupp. Seth hade också krupp några gånger när han var liten och vi bodde i Avesta. När han fick medicin, så hjälpte den och han kunde sova och hostade inte alls lika mycket och kunde andas bra. Så blev det inte för Tess. Hon har hostat HELA natten, som mest med en minut mellan hostningarna - typ. Hostat konstant alltså och haft jobbigt att andas. Eftersom jag jobbade idag, tog Stefan natten och jag sov i ett annat rum. Tess satt/låg i min säng (som man kan höja upp) och han låg bredvid och fönstret var öppet. Inget hjälpte. Stackars liten!!! Jag sov inte heller mycket, eftersom jag hörde henne hela tiden, men några timmars sömn fick jag ändå. Hon höll på likadant hela förmiddagen, men sen släppte det av. Hon hade ont i bröstet och halsen av allt hostande och var ganska ynklig...
Tack och lov att det släppte av!!!
Vi har medicin hemma nu, som hon kan få om det blir lika jobbigt igen, men än så länge funkar det bra. Hon och jag kamperar i vårt sovrum med öppet fönster och sköna pyjamasar och goa täcken på oss. 
 
Det blir sänggående tidigt idag, efter många nätter - återigen - med alldeles för lite sömn! Så skönt att vara ledig till 11/1!!!!
 
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0