Vänner

Det här, min vän, är Elias Hallman.
Han och Matilda är ovärdeliga vänner!! Jag vet inte hur vårt senaste år varit om inte de flyttar hit till Örebro och funnits i våra liv. Sanna klippor och sanna vänner!! 

Idag åkte Elias genom hela stan - de bor på helt andra sidan stan från oss - och lämnade varor han handlat till mig. 
Det är svårt att få ihop allt med två sjuka barn. (Ja, Seth har feber och ont i kroppen. Tess mår bättre men har fått ögonfluss och eftersom det går magsjuka på förskolan kommer hon fortsätta va hemma med mig och Seth resten av veckan. Vill inte riskera att det börjar om. Dessutom mår min mage fortfarande kasst och då är det svårt att få ihop detta med att handla osv). Att då ha vänner som ställer upp på detta sätt!! Wow! 
Det coola är att flera andra vänner från kyrkan också hört av sig och undrat om jag behöver hjälp. Wow. Jag känner mig oerhört välsignad. Tack alla fantastiska vänner!!! How I Love U!!! 
Jag är grymt trött och känner mig som en urvriden disktrasa just nu. Många nätter utan tillräckligt med sömn, sjuka barn och ensam med dem. Men ändå känner jag mig buren. Många i min kyrka ber för oss och det märks. Jag har frid och det funkar ändå. 
Tänk alla ensamstående, ni är fantastiska som får ihop livet!!!

Jag har redan krupit i säng nu. Seth sover också i vårt rum nu när han är sjuk, så det är jag och barnen. :) Stefan kommer hem från Arvidsjaur sent imorrn kväll. 
Nu blir det Netflix för min del. 

Kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0