Dåligt men nu bättre.

Hej hopp!
Hur har du det? 
 
Här hemma rullar det på. 
Igår var Tess rejält dålig och det märktes på humör och allmäntillstånd. Stackars liten. Under natten till igår hostade hon och var vaken flera timmar. Framåt morgonen satte jag henne i mitt knä så hon skulle komma till ro. Då fick vi ett sånt där härligt moment. Vi tittade på varandra och log och då sa hon "älska dej". Ooooooo jag blev varm i hela kroppen. Hela natten av sömnlöshet och jobbighet rann liksom av. 
I övrigt minns jag inte så mycket av dagen faktiskt... Det är nästan som ett töcken för jag var så trött och Tess var så trött och dålig. Det var ingen bra dag iaf...
När Stefan kommit hem från jobbet åkte jag till keramiken. Jag kunde inte vara där i tisdags så då fick jag vara där på onsdagen istället. Roligt!! I LOVE IT!! Milla, som jag är hos och numera hyr in mig hos, är en otroligt härlig människa och så duktig på det hon gör. Jag är glad att jag får vara där och jag mår bra när jag är där och får skapa i lera. Det är en barndomsdröm för mig :). 
 
Idag har jag jobbat (och därmed fått sova inatt halleluja) och Stefan har varit hemma med Tess. Han och Tess blir hemma imorgon också. Hon har varit piggare idag, men låter som hon ätit sandpapper - eller något. Hon är så hes och det låter vansinnigt gulligt när hon pratar och skrattar. Hon har uppenbart ont i halsen för hon gråter när hon hostar så det är ju synd om henne. 
 
Men som sagt. Piggare idag och orkade le lite bakom nappen. 
 
Hm... ska man sitta såhär på bilen?
 
Ja, just det. Jag fick en bild och ett sms från Stefan idag, som visade detta:
En sked, som Tess brukar äta med. När hon tittade på den sa hon:
"Pappa, mamma kamas". Hihi. Jasså är det så vi ser ut haha, Gosfia.
 
Ikväll har äääääntligen Vips börjat igen så Seth har varit där och haft tårttävling och ätit tårta. En glad och kvittrande kille kom hem ikväll. 
Han är ju också go... En klasskompis till honom har flyttat ett par hus bort tillsammans med sin pappa. Så när det är pappavecka är hon ju i närheten. Igår frågade hon om han ville följa med och handla i affären som ligger 100 meter härifrån. Så han följde med, bar varorna, packade dem i påsen och bar hem dem till henne och följde henne alltså hem. Alltså den killen... Har jag närt en gentleman vid min barm månne? 
 
Ja, jag kan förstå att det känns som jag skryter över mina barn, men de är så härliga! De har sina sidor, som vi alla har förstås, men i grunden är de så goa och roliga. Jag ÄR stolt över mina barn och jag tycker på riktigt att de är härliga människor och kan förundras över att just vi fått dem! Det känns som att världen faktiskt är lite ljusare och finare tack vare att de finns i den. Vi kämpar med saker som alla andra, men vissa saker vill jag inte lämna ut, eftesom det inte är mitt att lämna ut. 
 
Ja, ja... En annan sak jag gjorde idag var detta:
Jag tog en vit mugg och färgade den såhär. En kul idé jag fick från ett inlägg på facebook. Seth tyckte det var fint och vill ha likadant men i blått och vitt (förstås) haha. Det ska jag nog kunna ordna. 
 
Nähäpp, nu önskar jag goder kväller! 
Kram kram
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0