Massor med bilder - bara för att jag gillar att ta kort

Hej hej och god söndagkväll!

Jag hoppas verkligen du haft en bra helg och känner att du orkar en ny vecka!
Vi har haft det och det är jag tacksam för.
 
Imorse åkte vi till kyrkan och var med på en härlig gudstjänst. Gott!!
 
Sen har vi varit hemma. Egentligen skulle vi haft hemgrupp, men pga sjuka barn ställdes det in. Men vi hade lite hemgrupp ändå... Stay tuned så får du veta hur :).
 
Vi började iaf morgonen med frukost (nä, började är ju att ta i, eftersom barnen och alltså en av oss vuxna i denna familj vaknar runt 6 och vi åt frukost vid 9...) och Seth och Tess har kommit på ett sätt att äta sin yoghurt. Det är iof bra, för Tess har aldrig ätit sin youghurt så bra som nu.
 
Youghurt med sugrör.
 
Suddigt, men men...
 
 
Hemma från kyrkan så skulle det dansas. Seth var över hos grannarna så han var inte med denna gång. Tess klär på sig kjolen, skor och vingarna och så ska hon dansa. Just nu är det Emmy och Ella som gäller och helst då "jag tror på Gud". 
Dans...
Dans...
Dans...
 
Efter en liten stund var hon så trött att hon mest bara satt vid sitt garage. Hon sover ju inte så bra så hon är ju trött på dagarna -  förstås.
 
Tröttfis.
 
Mamma ville va med... haha.
 
 
 
 
 
 
Älskade barn.
 
Grannarna kom in till oss lite senare och barnen lekte kurragömma. Japp, det går i en liten fyrarummare det också :). Tess räknar numer till fem. Det tycker jag är bra, måste jag säga. "Ett, tå, te, yja, em komme!" Sen var det dags för någon annan lek. Vet inte vad det var, men Tess ville sova iaf. 
Så hon bäddades ner.
 
Sen hade vi alltså lite hemgrupp ändå, via Facetime. Vi pratade igenom lite hur vi mår, hur vi har det och så bad vi tillsammans. Bra grejer det där med Facetime!
Hej hej.
Hallmans och en febrig Ebba. 
 
Nu är två trötta, förkylda barn lagda (eller Tess är ju förstås inte förkyld förutom hostan, men Seth har varit bra hängig ikväll) och Stefan och jag ska passa på att pratas lite. 
 
Kram och tack för att du hänger här med mig!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0