Hampe och Summerlife

Hejsan.
Idag får det bli ett snabbt inlägg för nu är jag trött :).
Det får bli några bildcollage från igår och idag bara.

Igår var vi ut till Hampe en stund på em/kvällen. Fantastiskt! Vi saknar verkligen att vara där, men i år fungerade det inte helt enkelt. Kanske nästa år... 
Det var ju galet varmt så vi tittade på fotbollsmatchen mellan ledarna och deltagarna sittandes i skuggan och sen var vi vid sjön. Så härligt att träffa vänner, ungdomar och bara känna stämningen!


Vi stannade på kvällsmötet och det är underbart att vara med 450 ungdomar och tillsammans lovsjunga Gud! 
Tess orkade inte vara inne så länge så vi gick ut och hängde med lite andra mammor och barn utanför kyrkan. Man hörde bra där också, eftersom alla fönster var öppna.

Jag var rätt slut när vi kom hem, men är glad att jag kunde vara med!!!

Idag hade vi en lugn förmiddag. Skönt det!
Tess och jag tog en tupplur innan lunch. Mysigt!

På eftermiddagen åkte vi på Summerlife med vår Lifegeupp och några till som ville med. Jag ska berätta mer om detta med vår Lifegrupp! Jag ska försöka göra det imorrn! Idag var vi vid Lanna gruva och badade och sedan grillade vi hos några vänner som bor i Lanna. Härligt!!
Det var riktigt varmt och mycket folk och jag önskar jag kunde bada, men gjorde inte det förstås. Der vore inge vidare för mina operationssår. 

Tess är en liten badkruka, men doppade fötterna iaf. Seth badar desto mer, mest hela tiden faktiskt!  
Tess och Stefan sprutar vatten på Micke och Seth. Hon tyckte det var galet roligt!  Hon tyckte även det var roligt när Steff sprutade på henne :). 

Vi avslutade med grill på en veranda i Lanna. Härligt och gott!! 

Jag är glad att jag kunde vara med idag också. 
När vi kom hem och barnen somnat tittade Steff och jag på en film. Det var länge sen och mysigt! 

Jag mår bättre och bättre, men har ont fortfarande och kan inte skratta eller lyfta tungt. Det tar tid för mig att röra mig också för det gör ont. Jag går dessutom fortfarande på rätt starka mediciner och måste ta det lugnt och Stefan gör det mesta här hemma och med barnen...  Men jag känner mer och mer hur livet återvänder! :)

Nu önskar jag god natt!!
Kram kram 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0