Nya vänner

Hej hej.
Hoppas du haft en fin dag!
Det har vi.
Jag har varit pigg idag! Helt pigg. Ont i operationssåren har jag än och lite öm är jag, men inga värktabletter har behövts. Halleluja. Jag känner mig inte sjuk alls i kroppen utan känner mig pigg i själ och kropp. Underbart. Livet har liksom kommit tillbaka på något sätt. Sen har jag kört på lite för mycket idag så nu ikväll har jag ont, men inte så farligt ändå. 
 
Vi fick besök av Lisa och Fredrik och deras barn idag. Lisa och jag har haft kontakt över nätet en tid, efter att hon tog kontakt, eftersom hon läser min blogg. Så roligt att denna blogg ger vänner över hela Sverige! Fredrik jobbar också som pastor så han och Stefan har stött på varandra och känner igen varandra från sina tonår då de var på Hampe samtidigt. Så roligt!! Vi hade en jättefin eftermiddag! Så glad!!
 
Fredrik och Stefan - och Hello Kitty :).
 
Fredrik, Sofia och Lisa. Jag tog bilderna med Stefans telefon och i den är inte bilderna suddiga, men när jag smsar dem till mig och jag lägger upp dem här blir de suddiga. Trist, men det får va så nu...
 
Tess och Emma dansar till "Let it go". 
 
Goa tjejer
 
Lisa och Sofia. 
 
Tack Jesus, Fredrik och Lisa för en jättebra eftermiddag!!!
 
När de åkt fick jag lite egentid för Stefan tog med sig Tess ut i regnet. Hon tjatade hål i öronen på oss att få gå ut och åka rutschkana. :) 
 
Jag slumrade till en stund. Skönt!! Jag sover dåligt på nätterna nu, efter operationen. Vet inte varför egentligen, men jag har fått myrkryp i benen och har svårt att komma till ro. Jag som nästan aldrig har svårt att sova. Så det var skönt att vila en stund. 
 
Tess har inte sovit något idag på dagen, så hon somnade lätt nu ikväll. Hoppas hon sover bra hela natten lång. Vore skönt!! 
Hon har softat i en puff en hel del. Såhär ser det ut när hon klär ut sig själv :).
 
Lte fika och Frost håller humöret uppe :).
 
Vi saknar Seth, men hade en mysig kramstund till frukost. Tess kan ge såna goa fina kramar :)
 
 
 
Glad att va pigg igen!!
 
Ja, just det. Tess "ringde" ju till Ann-Sofie i morse. Hon sa till mig att vara tyst, sen ringde hon och pratade om att få åka rutschkana med Fi. Haha. Goa unge. 
 
Nähä, nu önskar jag dig en underbar kväll!!

Stor kram!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Tack själva! Jättemysigt! Haha..kul med Hello Kitty emellan Stefan och Fredrik:-).

Svar: Hihi, tyckte jag med. Tänkte inte på det när jag tog kortet, men såg det när jag la upp det här :) Passar bra på något sätt haha. Hoppas vi ses snart igen!!!Kram
Maria

2015-07-11 @ 20:16:37
Postat av: Anonym

:-). Ni får mer än gärna komma hit någon gång !

Svar: Gärna :)
Maria

2015-07-12 @ 22:32:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0