6: juni Nationaldagen!!

Glad nationaldag!!!
Oh, vad jag älskar att få bo i Sverige. Vilket fantastiskt land vi lever i, på så många sätt. Det är ett bra land att dela med sig av till andra, som behöver :). 
 
Idag skulle jag och barnen åkt till farmor i Söderköping för att umgås och gå på en dag, som MAF (Mission Aviation Fellowship) hade. Det var massa flygplan och saker för barnen att göra. Med tanke på hur jag mår och att jag är helt ur funktion så kunde inte jag åka, men denna fantastiska farmor åkte och hämtade barnen halvägs hit och Stefan åkte härifrån imorse med dem. De möttes alltså i Katrineholm och imorgon kommer farmor tillbaka med dem hit. Stefan har jobbat från middag till nu ikväll och jobbar lika imorgon. 
Seth ringde förut idag och berättade att han fått flyga hellikopter!! WOW. Förstå vilken upplevelse för honom! Så glad och nöjd han var för det. Tack farmor!!!
Jag ska försöka få lite bilder av Inger (farmor) sen och då kanske jag kan visa dej också. 
 
Jag har firat vår nationaldag hemma, mest liggandes i sängen pga smärtan. Jag tog fram en flagga och hade en liten handplockad bucket blommor och så har jag tittat på film på datorn. Man får göra vad man kan helt enkelt :). 
 


Hoppas du har haft en fantastisk dag!!

Kram i massor

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0