Let it goooooo

Hej min vän och glad midsommardag!!

Hur har din dag varit?
 
Vi hade en skön morgon då vi delade på sovandet, jag och Stefan. Det får bli så när Tess vaknar 5.20... Hon vaknar alltid mellan 5 och 6 - föruteom häromdagen då, när vi fick väcka henne vid 6.30 ca. Det händer ytterst sällan kan jag säga. Det spelar ingen roll när hon lägger sig, utan hon vaknar tidigt ändå, Seth är ju likadan så vi är vana. Ja, ja, det var ju inte det jag skulle prata om... 
 
Vi åt frukost och sen hade vi det lugnt och jag stängde in mig en del pga smärtan.
Seth tog ett fotbad, för det tycker han är skönt. Ja, du kan ju gissa vem som ville vara med :). 
 
En liten stund fick hon vara med för sedan började hon skvätta och leka lite för mycket så det blev blött överallt.
 
 
Lunchen blev Lasagne och jag dukade lite iaf. Det måste ju märkas att det är lite helg även här hemma .).
 
Stefan började jobba efter lunch och då gick vi in till grannarna och var där några timmar. Helt fantastiskt att få vara där och få hjälp med barnen (och gott fika). Sedan kom Ann-Sofie hit för att vara med barnen en stund. Tänk vad välsignad jag är med vänner som ställer upp när jag mår dåligt och behöver hjälp när Stefan jobbar. Det är inget jag tar för givet!! 
 
Ann-Sofie tog med sig barnen ut till vår lekpark och var där med dem. Helt plötsligt hör jag (har balkongen och fönstret lite öppna) hur Tess sjunger för full hals "Let it go". Haha. Jag gick ut på balkongen och filmade lite. Det var svårt att få med henne eftersom det var på långt håll, men lite blev det iaf. Hon sprang upp och ner för kullen samtidigt som hon sjöng :).
Haha, helt underbart!!
 
Och så en liten film från igår när vi firade midsommarafton. Stefan och Tess kastar ring. Ja, eller inte Stefan utan Tess :). 
 
Ha det så gott!!!! 
Kramar

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken sång stjärna!

Svar: :)
Maria

2015-06-21 @ 10:19:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0